mandag, oktober 10, 2011

HU HEJ HVOR DET GÅR

Søndagens sejltur blev en blæsende og kold affære, men vi kom da til Gjøl og fik lækker lagkage. Sådanne timer sammen med venner på en ganske almindelig søndag er guld værd, energidepotet blev fyldt op, og vi nåede både sejltur, lagkagespisning, vinsmagning og skøn aftensmad, inden vi drog hver til sit efter 7 timers samvær.

DSC04440

I dag har jeg været i Hammel sammen med min afdelingssygeplejerske til møde, det var spændende at være sammen med fagligt dygtige og meget engagerede tværfaglige sparringspartnere. Og sådan en dag efterlader en masse spørgsmål, ideer og tanker om hverdagen i apopleksiafsnittet. Hvad kan vi gøre bedre, hvad kan vi ændre, hvad skal vi ændre, hvordan holder vi fast i vores udvikling af neurosygeplejen, hvordan holder vi fast i de projekter, vi har sat i gang, hvordan får vi kolleger til at formidle den viden, de får med sig fra kurser, så alle inspireres? Hjernen kan slet ikke geare ned lige nu, jeg tror, regntøjet og gummistøvlerne skal findes frem, så hjernen kan blive luftet. Aftensmaden bliver sent i aften, landmanden har et ærinde først. Jeg har ladet mig inspirere af Annemaries fiskeret, jeg har pangasiusfisk, porrer, gulerødder og milda 4%, pastaen skal Annemarie længere ud på landet med  - tjek lige billedcollagen, for mig ligner det kartofler i andet billede ;-) Her i huset er der en rest kartoffelmos i køleskabet, jeg er sikker på, den vil klæde fisken godt, når den er blevet rørt op med lidt mælk og sat ind i ovnen sammen med fisken.

DSC04458

Men først en rask gåtur, god mandag aften til dig.

10 kommentarer:

 1. ..og så tjekkede jeg lige collagen igen, du har da ret, det ligner kartofler.. Mon ikke både pasta og kartofler kan bruges som tilbehør.

  SvarSlet
 2. Jeg synes, du reklamerer meget godt for det der "Milda", som jeg ikke har prøvet endnu (hvad er der nu i vejen med piskefløde....., nå jo, det ved jeg jo godt). Måske man skulle prøve lidt nyt!

  SvarSlet
 3. Jeg har også besluttet mig for, at Annemaries fisk må prøves. Det ser rigtig lækkert ud.
  God aften hos jer.

  SvarSlet
 4. Inge, om lidt kan jeg fortælle dig det ;-)

  Eva, de var på tilbud i dag ;-)

  Susanne, tak, jeg glæder mig til at smage retten :-)

  SvarSlet
 5. hehe, jow det er kartofler, jeg ikke så meget til pasta, men det var det i originalopskriften..Godt man selv kan vælge..Velbekommen ;D

  SvarSlet
 6. Tak for mad, Annemarie, det smagte godt, også med kartoffelmos ;-)

  SvarSlet
 7. Hammel Neurocenter er et fantastisk sted. Jeg kan godt forstå, du er blevet inspireret.
  God fornøjelse med implementering.
  Godt du har hund og gummistøvler. ;-)

  SvarSlet
 8. Det er bedre med danske fisk istedet for de der pangasius, altså. Siger hun, fra fiskerbyen:-)

  SvarSlet
 9. Hold OP hvor blev jeg lige sulten der!! :-)

  SvarSlet
 10. Betty, Hammel er fantastisk, det kan vi slet ikke blive uenige om :-) Min gåhund er desværre blevet for gammel til gåture, så jeg gik alene.

  Okay så Charlotte :-)

  Kong mor, håber du fandt noget at spise :-)

  SvarSlet