torsdag, oktober 20, 2011

HYGGESTUND

Dagen i dag blev lige så travl som de forrige dage. Forskellen var blot, at dagen i dag var sidste dag i 6½ uge, hvor jeg skal arbejde på afdelingen, og derfor skulle alt dokumenteres. Den pleje, jeg havde lavet, den undren og de handlinger undren havde ført til, de aftaler og informationer jeg havde lavet med og givet patienterne, de observationer og handlinger udløst af observationerne, den plan for plejen hos en patient, som jeg havde ændret og hvorfor. Alt skulle dokumenteres, jeg har haft en god dag sammen med mine patienter, jeg er tilfreds med min indsats, men nu står der læsning, undervisning og opgaveskrivning på de næste uger. På mandag starter mit næste modul i den sundhedsfaglige diplomuddannelse, denne gang handler det om udviklingsbaseret og forskningsorienteret praksis, jeg glæder mig.

Trætheden blæste helt væk, da vi hjemme fik besøg til eftermiddagsteen af en lille dejlig gut på 4 måneder og hans mor. Og mens landmand og moderen arbejder på at strømline bil til hund og baby, er jeg så heldig, at jeg må passe den lille gut imens, vi hygger os. Håber du også har tid til hygge og samvær.

DSC04577

9 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at kunne hygge lidt med sådan en lille gut...God aften til dig..;D

  SvarSlet
 2. Det er så skønt at være sammen med de små bitte mennesker, man glemmer alle former for træthed.
  Jeg glæder mig til at følge dine tanker omkring det næste modul, synes det lyder spændende.

  SvarSlet
 3. Skal mye til å slå en stund med en nydelig liten krabat på 4 mnd :o)

  Ja, jeg har hygget med med kollegaer i dag. Vi har vært ute på tur etter arbeidstid. Men bål, varm suppe, sang, latter og snakk. Koselig!

  SvarSlet
 4. Der findes intet så skønt som børnebørn. Har haft den glæde at hente vores gut på 3,5 år i dagplejen et par dage i denne uge, det er skønt! Selvom mine ører hænger i laser og ryggen smerter når han kører hjem. Hilsen til dig og dine fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 5. Sikken et dejligt besøg og endnu dejligere, at du fik mulighed for at kramme den skønne lille gæst, men resten af selskabet var optagede.
  Spændende, at du nu skal på skolebænken igen.
  En rigtig dejlig fredag til dig.

  SvarSlet
 6. Mmm, dét er hygge! Her er også blevet hygget, nusset og leget. Der er ferie, god tid og rester i køleskabet fra fest i søndags, så det er den rene svir :-)

  SvarSlet
 7. Så dejligt med baby-besøg. Og så alt godt med studietiden!

  SvarSlet
 8. Tak Annemarie, jeg må låne babyer, når nu jeg ikke har nogen i nærheden som dig :-)

  Inge, jeg glæder mig også og du ved hvor megen glæde sådan en størrelse kan give :-)

  Elisabeth, det lyder rigtig hyggeligt :-)

  Tak Fru Jensen, 3 år er en herlig alder, selvom ørerne tager lidt skade ;-)

  Tak Anette og en god fredag til dig også :-)

  Anne, med sådanne kagerester er der udråbt fredagsnydning, hvis du da får lov til at spise postmand per ;-)

  Tak Charlotte, vi ses om en uge :-)

  SvarSlet