onsdag, oktober 26, 2011

JEG SKUTTER MIG LIDT

mens jeg låser døren. Beslutningen om at udnytte det sene mødetidspunkt, mens jeg går i skole, til gavn for mit velvære, har været til diskussion begge morgener, men endnu har Lene, som husker hvor godt en gåtur er for krop og sjæl, vundet.

Det småregner og vinden tager til, da jeg drejer ud på vejen. Det er mørkt, så lommelygten må kortvarigt i brug for at finde skillelinjen mellem vej og græsrabatten. Mens jeg går, får tankerne lov til at kredse om dagens gruppearbejde; Fra ide til udvikling. Jeg er bedst til at få ideer sammen med andre, så det at tænke på min egen praksis og se muligheder for ideer, tanker, temaer, som kan udvikles, er lidt svært alene. I går brugte jeg mind map metoden, og i dag koncentrerer jeg mig om, hvad MTV rapporten kom frem til af antagelser, der virker i rehabiliteringen af senhjerneskadede mennesker. Jeg ender med et par punkter mere, som nu skal tænkes igennem, mens jeg kører til Aalborg, for kun én ide kan jeg præsentere for min gruppe.

Da mobilen har ringet for 15 minutters gang, vender jeg om og går hjemad, godt 3 km bliver det til i alt, det er stadig mørkt, men mørket har fået en lysere farve, om lidt siger dagens lys god morgen, men indtil da er det rart at blive mødt med lyset fra huset.

Nu et hurtigt bad og så af sted, god morgen og god dag til dig.

DSC04471

9 kommentarer:

 1. Tak Miri, jeg kan jo ikke cykle på arbejde, så jeg må finde motionen på anden vis :-)

  SvarSlet
 2. Godt gået - i dobbelt forstand ;-)
  Håber du kan sove igen - jeg tror aldrig, man bliver for gammel til at ligge søvnløs, når der skal ske noget nyt og/eller ukendt.

  SvarSlet
 3. Jeg er imponeret over at du får trukket dig selv ud.. Så jeg tilslutter mig Ellens.. Godt gået :-)
  Du må have en god dag Lene.

  SvarSlet
 4. Der er godt nok mørkt, der hvor du bor! Flot, at du går alligevel. Fortsat god dag til dig.

  SvarSlet
 5. Så mørkt er der ikke her, vi har jo gadelys og det er altså en fordel, når man skal gå morgentur :) Hvornår mon du er afsted? Jeg går hjemmefra, når yngste er sendt i skole - kl. er ca. 7.45 på det tidspunkt og når der er overskyet, er der mørkt.

  SvarSlet
 6. Du er den sejeste kvinde jeg kender... du stopper aldrig og ser læring for livet som en grundpille i dit liv, det er så livsbekræftende at det smitter.

  SvarSlet
 7. Dejligt med sådan en gåtur fra morgenen af - jeg tror også jeg ville være nødt til en heftig diskussion med mig selv inden jeg kom af sted. Godt du vandt :-)

  SvarSlet
 8. Tak Ellen, søvnproblemer hører vist til, når man er i overgangsalderen OG når noget nyt skal ske :-) jeg er vist ved at få søvnrytmen tilbage :-)

  Tak Inge, i dag må gåturen vente til jeg kommer hjem :-)

  Tak Charlotte, det er ligefrem ved at blive hyggeligt :-)

  Helle, jeg går ved 7 tiden, så jeg kan nå et bad før jeg kører :-)

  Tak søde Marianne, det var dejligt at læse din kommentar på en dag, hvor jeg var meget træt :-)

  Marianne, i dag er jeg helt irriteret over at jeg ikke kan gå før jeg kommer hjem fra skole, så diskussionerne virker åbenbart :-)

  SvarSlet