lørdag, oktober 22, 2011

GRÅVEJRSHIMMEL

Formiddagens gåtur bød på syn af formationsflyvning både af gæs og svaner.

P1020559

Gåturen bød også på ømme ben og ryg. Jeg ville prøve at gå med Istvan, som mente, vi skulle gå i et andet tempo, end jeg brød mig om. Landmanden har ingen problemer med at få Istvan til at gå pænt ved siden af sig. Jeg har besluttet, at det vil jeg heller ikke have, det kommer nok til at tage et par gåture, inden vi får besluttet, at det er mig, der bestemmer tempoet. Istvan er faldet i unåde, han stak af i går i mange timer, så nu hedder det hundegård og hundehus (som er lunt og godt indrettet), det synes Istvan er træls, det gør vi andre også, men vi vil ikke have en jagthund til at strejfe rundt.

P1020573 

Jeg har sovet og sovet, halsen driller stadig, men med te og varm hyldebærsaft holder jeg den stangen. Weekenden byder på skønt samvær, men også på forberedelser. Der skal læses, og så har jeg sagt ja til at være gæst i Charlottes cafe Qvindfolk på næste lørdag, jeg glæder mig, men samtidig begynder jeg at få sommerfugle i maven, for kan jeg formidle sygepleje til mennesker med apopleksi på en spændende måde, når det skal ske mundtligt? Her på bloggen kan jeg jo gå fra og til, genlæse, redigere osv., jeg har lært, at når man skal formidle, skal man have en ramme, en god indledning og afslutning, jeg har en ide, den må jeg arbejde videre med i weekenden.

Dette her blev mit bidrag til himmelbilleder, himlen er en del af min hverdag, her er højt til loftet og godt med udsyn, hvis vi går uden for vores eget lille område. Må du få en god weekend.

P1020577

11 kommentarer:

 1. De der træningsgåture får mest pulsen op fordi man er SÅ koncentreret om at holde kontakt hele tiden.
  Hvor spændende med foredraget, jeg er sikker på at din eminente formidlingsevne også holder verbalt.
  God lørdag herfra.

  SvarSlet
 2. Tak Hanne, Istvan mener at han skal gå 2 meter foran mig med en rem, der kun rækker 1 meter ;-) og jeg vil ha ham ved siden af mig. Jeg håber at jeg med en ramme og en rød tråd giver mig selv luft til at fortælle frit.

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende med dit foredrag - god fornøjelse! Tænkte på dig igår, da jeg besøgte min moster, som desværre er ved at være dement.

  SvarSlet
 4. Istvan var da vist ude og lufte dig ;-). Håber du snart får skik på ham, men mon ikke, han er jo en klog hund.

  SvarSlet
 5. Uh, hvor ville jeg godt have boet tættere på Strandby den dag, du skal fortælle der. Jeg er sikker på, det vil blive superinteressant og vedrørende. Glæder mig til at læse om din oplevelse af det.

  SvarSlet
 6. Du skal ikke være nervøs - det bliver så godt. Qvinderne er begyndt at glæde sig.
  Skønne billeder af gæssene - min yndlingsfugl!

  SvarSlet
 7. Ville ønske jeg kunne høre dit foredrag, men måske du efterfølgende kunne lægge det ud her på siden? Tror vi er mange der gerne vil høre/læse det. Synd med Istvan, men hunde skal ikke rende løs, jagthund eller ej, det må han lære. Held og lykke med foredraget fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 8. Så smuk en grå himmel kan være.

  God søndag.

  SvarSlet
 9. Tak Pollyana for ord og tanker og velkommen hjem :-)

  Moster tulle, det mente Istvan også ;-)

  Tak for tilliden, Conny, I skal nok høre mere :-)

  Tak Charlotte, jeg glæder mig også :-)

  Tak fru Jensen, om jeg lægger foredrag ud kan jeg ikke love, da jeg sjældent følger det skriftlige oplæg, men I skal nok høre mere om det :-)

  Tak i lige måde Eva og i dag skinner solen :-)

  SvarSlet
 10. Hej Lene
  Det lyder rigtig spændende med foredraget. Det må da være dejligt at få lov til at videregive, det man selv brænder for. God vind!

  SvarSlet
 11. Tak Ulla, jeg glæder mig også :-)

  SvarSlet