lørdag, oktober 08, 2011

NÅR ENDEN ER GOD

er alting godt. Jeg var glad for mit sæde med varme i dag.

P1020469

Mine fødder frøs, mine hænder frøs, mine arme frøs, min krop frøs, kun en vis legemsdel havde det lunt og godt. 6- 8 grader var der, mens vi kørte til Randers fra Aalborg ad små veje, vi krydsede motorvejen adskillige gange, under og over, og jeg har slet ikke styr på alle de små landsbyer, vi kom igennem.

P1020475

Regnen kom og gik, men vi nød alligevel Løvfaldsturen, som vores motorcykelforhandler havde arrangeret.

P1020482

Det kunne godt mærkes, at turlederen kører på en offroader, vi skulle ud på grusveje undervejs, og det er ellers ikke noget vores store touringmaskiner ynder, men de klarede det.

P1020484

Vi kom også til at køre gennem store vandpytter, da vi krydsede stien mellem to søer ved Hobro, også det klarede vi uden at vælte.

P1020489

Vi var mange, der havde taget mod invitationen, som startede med rundstykker i Aalborg og endte med lækre sandwich, kolde drikke og varm kakao hos bilafdelingen i Randers. Dagens bemærkning kom fra firmaets mand i Randers, da hans chef på forespørgsel, om det var en god tur, svarede bekræftende og tilføjede, at det havde taget 2½ time at køre fra Aalborg til Randers. Firmaets mand stod lidt og sagde så; så må I ha kørt en omvej. Latteren rullede gennem bilhallen, jeps, det er det, motorcykelture går ud på, aldrig den lige vej, men masser af omveje.

Hjemme igen fik vi varmen med te og ild i brændeovnen. Nu slappes der af med powernap (landmanden) og blogskrivning.

God lørdag aften til dig.

13 kommentarer:

 1. Håber du har fået varmen efter "omvejen".
  Vi har lige ligget på græsplænen og et hav af tæpper.
  Der er nydt stjerneskud til den helt store guldmedalje;)))
  Sov godt

  SvarSlet
 2. Uh - det må altså have været koldt! Men det er selvfølgelig om at tage det hele med:-)

  SvarSlet
 3. hihi, ja omveje er bedst på motorcykel, det er jo der man får set en masse...Men uf det må have været koldt...Vi har pakket vores mc'er væk for sæsonen, men jeg glæder til at komme ud og køre igen...God søndag..;D

  SvarSlet
 4. Hej Lene
  Måske så vi hinanden uden at vide det i.. Vi var ved Fyrkat i Hobro, da en stor flok motorcyklister kom kørende og holdt pause der.( de gråhårede, som min gråhårede mand siger)

  SvarSlet
 5. Tak Hanne, også god søndag til dig :-) Vi glemte helt stjerneskuddene, men nåede at se et enkelt ;-)

  Charlotte, vi havde ikke kørt siden ferien, så vi ville lige ha en enkelt tur mere :-)

  Tak i lige måde Annemarie, nu bliver vores MC også pakket væk, den skal dog lige vaskes først ;-)

  Ulla, velkommen her og hvor er det sjovt. Hvis du og din mand var sammen med et andet par og vi ikke syntes, I skulle pakke madkurven med kaffen ind i bilen igen ;-) så var vi samme sted på samme tid. Verdenen er lille. God søndag til dig :-)
  Og det er helt sikkert den gråhårede bande :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en dejlig omvej I har været ude på, er det den sidste MC tur i år ??

  SvarSlet
 7. Inge, det var den sidste tur :-) Ellers skal vi da til at investere i vinterudstyr ;-)

  SvarSlet
 8. Tror jeg må alliere meg med noen fastboende neste gang jeg skal med sykkelene til Danmark. Når man kjører bare på kart i ukjent terreng blir det til at man holder seg til de større veiene.
  Min første langtur var med min første store sykkel, en -87 Kawasaki Z650, også kalt Pink Panther siden den var rosa. Turen gikk her fra Trondheim, via Kristansand - Hirtshals og ned til Flensburg, Hvor jeg hentet mellomsten som skulle på Dana Cup i Hjørring.
  Nå er ikke motorveier min tekopp, så jeg lurte meg utenfor og fant fram via kartet nedover Jylland. Ganske så spennende med relativt ferskt sertifikat og ikke alt for mye kjøreerfaring. Men vi kom da fram. Selv om tida i Hjørring mellom kampene til fotballaget ble brukt til å finne en motorsykkelforhandler som kunne skaffe nytt kjede og drevsett. Fant en trivelig kar som ordna opp. Men han var visst ikke helt vant med norske fruentimmere som la seg til å skifte kjede og drev på gårdsplassen hans. Men fikk da lånt nødvendig verktøy.
  Ørkendyret har også vært på tur gjennom Jylland. Han har GPS så vi lurte oss lenger vest og fant masse småveier nedover mot den tyske grensen.
  Syklene har sine egne sider i cyberspace: http://vinkenes.no/ragnhild/trottel.html og http://karavanseraiet.no/kamelhiet-2/
  Nærmer seg slutten på sesongen her også. siste langturen (til Kristiansand) gikk i begynnelsen av september, nå blir det bare transport i by'n, mellom heimen og universitet og for å handle.
  Ha en fin søndag og ei fin uke :-)

  SvarSlet
 9. Det var os!!! Sikke sjovt.. Vi synes også det var en lidt kold dag, men hyggede os i venners selskab..

  SvarSlet
 10. En lidt kold fornøjelse, men så nyder man vist aftenen indendøre lidt mere :-) På min spadseretur i dag, mødte jeg også en hel flok motorcyklister, som tog sig en lille pause. Selvom vejret i eftermiddags var fint her, har det sikkert været en kold tur for dem også.

  SvarSlet
 11. I kører vist nogle smukke omveje ind imellem...

  Tænk, at vi har været så tæt på hinanden her i weekenden :-)

  SvarSlet
 12. I får godt nok set en del fra den MC.
  Især synes jeg godt om det typiske efterårsbillede med helt grønne træer stadigvæk - og så den efterårsrødbrune jord. Og billedet lidt længere nede med husene nede i dalen virker helt østrigsk, synes jeg.

  SvarSlet
 13. Kamelryttersken, velkommen her :-) Det lyder spændende med sådan en tur gennem Danmark, jeg synes du er sej :-)

  Ulla, blogtræf uden at vi vidste det :-)

  Pia, man nyder varmen og teen endnu mere :-)

  Ellen, ja tænk, vi kunne ha mødtes ved havnen :-)

  Conny, Danmark kan også byde på smukke scenarier, og du har ret, der er lidt Østrig over det billede :-)

  SvarSlet