tirsdag, december 04, 2012

DIE GROSSE DOLOMITTENSTRASSE 2

Det er godt med overspringshandlinger, de giver luft til hjernen, og derfor blev det her indlæg skrevet for fem dage siden. Nu er netforbindelsen langt om længe normal, så lad os se, om indlægget nu kommer ud på bloggen.

P1010847

Vores motorcykeltur til Dolomitterne er aldrig blevet færdigbeskrevet her på bloggen, og jeg har tonsvis af skønne billeder, men har svært ved at huske alle detaljerne omkring det, vi så på vores vej.

P1010849

Nu har jeg sagt til mig selv, det her er ikke en skriftlig opgave, det er min blog, og jeg bestemmer, hvad der skal stå, som kan genopfriske turen for os.

P1010853

Da jeg sidst forlod turen, var vi på Grosse Dolomitenstrasse, vi havde taget en omvej for at se noget. Og det levede turen op til. Fra St.Martin in Thurn drejede vi mod Brixen.

P1010855

Planen var, at vi ville tage en lille vej tværs over til Lajen, når vi kom tæt på Brixen.

P1010856

På kortet var den angivet, men GPSen havde svært ved at finde den. Vi måtte lige ned og vende tæt på tilkørslen til motorvejen ved Brixen.

P1010861

P1010862

Så gik det ellers opad, af små veje og ind imellem syntes vi, der var lidt trængt på de veje. Især når en stor mælkevogn mødte os i et sving, men alpebønder skal jo også have mælken til mejeriet.

P1010864

P1010868

Der var lunt, faktisk rimeligt varmt, så motorcykeltøjet føltes til tider ret hårdt at have på. Det var skønt at få en frokostpause i Lajen (tror jeg nok, jeg kan ikke få mit billedprogram til at vise GPSfunktionen)

P1010878

P1010890

Nu vendte vi næsen mod bjergkæden Sella igen, om morgenen havde vi mødt mange cyklister, som var med i et cykelløb rundt om Sellajoch. Dem mødte vi så igen på det her tidspunkt ;-)

P1010892

P1010894

Lige før var landmanden herinde, vi faldt helt i svime ved synet af de mange skønne bjergbilleder. Vi har besluttet, at næste år skal vi på bjergtur igen, denne gang Frankrig. Jeg glæder mig! Dette indlæg slutter ved Canazei, en by ikke langt fra Arabba, hvor vi drejede fra den officielle Grosse Dolomittenstrasse.

P1010903

P1010910

Resten af dagen på vej til Steinegg kommer, når næste overspringshandling skal ske. Vil du læse mere om vores tur, kan du trykke på etiketten Dolomitterne ude i sidebaren.

P1010913

P1010916

Ha en god dag med plads til drømme om sol, varme og ferie.

P1010917

10 kommentarer:

 1. Ojjj hvor er det flotte billeder Lene, den lille vej I fandt ligner nu mest af alt en gangsti.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, langt om længe kunne de komme på bloggen :-) Ja vi syntes selv at vi fyldte en del på den vej :-)

   Slet
 2. Skønne billeder - jeg ELSKER bjerge. Er tidligere kommet en del i Schweiz, og der er også ganske vidunderligt.
  Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, og jeg glæder mig til at prøve et andet bjergområde :-) Vi har været i Sydtyskkland, Østrig og Norditalien.

   Slet
 3. Tillykke med veloverstået eksamen :-) Sydtyrol er et skønt område. Bliver helt rejselysten bare af dine skønne billeder. Vi har aldrig rigtigt udforsket området, men har et par gange overnattet lidt længere syd på end Brixen. Væk fra motorvejen og et pænt stykke op ad bjergsiden til vores helt egen Mutti som har en pension med den mest fantastiske udsigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fruen i midten :-) det lyder som et dejligt sted I der har fundet. Vi fandt også et, men der var ingen Mutti :-)

   Slet
 4. Jeg elsker Dolomitterne. Tak for en dejlig billedtur gennem et skønt område.

  SvarSlet
 5. De bjerge er da helt usandsynligt anderledes at se på - og kæmpemæssige. Jeg mangler vist at se bjerge, der er højere end dem i Norden. Det er også bemærkelsesværdigt, at du kan få så skarpe billeder siddende bag på en motorcykel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, du må sydpå en tur, og jeg er rigtig glad for mit kamera, men vi kører heller ikke stærkt, vi skal jo begge nyde udsigten :-)

   Slet