onsdag, juli 23, 2014

FRIDAG MIDDAGSSTUNDEN

så er det afgang til stranden

Klitten skal bestiges - hold da op som sandet brændte mine fødderder er andre end mig, der har fået samme ide og flere kom til


efter en dukkert kunne jeg lige holde til 1 times solbadning

uden mad og drikke dur heltinden ikke


10 kommentarer:

 1. Kunne du virkelig holde til en hel time? Jeg kunne ikke have holdt et kvarter - ikke engang med den dukkert, jeg ikke bryder mig om at få ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, heldigvis kunne jeg kigge på de andre, læse en bog, spise is og drikke vand. Men jeg skal have selskab ellers keder jeg mig, men havet var koldt og skønt :-)

   Slet
 2. Skønt med en kølig dukkert, det kunne jeg godt bruge lige nu, efter at ha malet hele dagen.. I skyggen selvfølgelig, men varmt alligevel. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, vi skulle også have haft malet huset i år, men har ikke nået det i ferien, så nu får vi at se hvornår det bliver. Håber du kan få nogle kølende drikke efter det hårde arbejde :-)

   Slet
 3. Det er sjovt at se hvor roligt vandet i jammerbugten er i disse dage - det ligner næsten Østersøen! De sidste 3 uger har vi haft den mest utrolige østenvind og vores foretrukne badestrand har høje bølger, som var vi ved Nordsøen. Det har jeg aldrig oplevet før og vi stornyder "det vilde vand" i øjeblikket :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, godt at I også får badet i det vilde vand :-)

   Slet
 4. Gode venner har lånt mig deres campingvogn og jeg har i et par dage haft besøg af mellemste og barnebarn, dejligt 😘, nu nyder jeg tiden alene og min dag minder om din, dog har jeg kun dyppet tæerne, måske det bliver til en dukkert i dag og så hjem i morgen 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. skønt med besøg af barnebarnet og datteren :-) Håber du kom i vandet, i dag var jeg for træt efter arbejde

   Slet
 5. Hihi, du har sommerstribede fødder ligesom mig :-) Dejligt, at du har kunnet nyde din fridag.

  SvarSlet
  Svar
  1. fruen i midten, sommerstribede sommerfødder hører til og jeg nød fridagen meget :-)

   Slet