onsdag, juli 30, 2014

SNART UDLÆRT

Min ene kollega sagde i dag, at nu kunne jeg snart få eksamensbeviset som afsnitsledende sygeplejerske. Årsagen er, at min souschef er sygemeldt hele denne uge og min afdelingssygeplejerske har ferie. Dermed har jeg haft tjansen sammen med at jeg har passet dagafsnit og koordinatorfunktionen. Da der så i dag kom en sygemelding fra en sygeplejerske, som er ansvarshavende i nattevagt, og da der ikke er så mange sygeplejersker på afdelingen her i ferietiden, der kan tage den vagt, så krydsede jeg fingre for, at jeg kunne lave en god handel og tilbyde fridage op til ferie til en kollega mod nattevagter nu. Hun slog heldigvis til, nu mangler jeg bare at finde nogle, der kan erstatte hende i dagvagt. Jeg kan godt mærke, at jeg er ved at være brugt, det bliver godt at holde fri lørdag og søndag. Det betyder også, at jeg får læst hos jer, men ikke kommenteret.

Sov I ikke godt i nat? Vi snakkede alle på arbejde om, hvor skønt det var med køligere nattetemperaturer. Nu vil jeg gå i seng og nyde temperaturen. Må I få få en god nattesøvn.

Har så mange alpebilleder, at de må drysses ud over hverdagsindlæggene :-)

12 kommentarer:

 1. Det lyder ikke som den nemmeste tjans at få tingene til at gå op her i ferieperioden (det er det sikkert heller ikke til hverdag...). Godt, at der er nogen, der kan påtage sig ansvaret.

  Jeg har også konstateret, at det er noget nemmere at få en god nats søvn med de lidt friskere vinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, ferietiden er den sværeste tid, ingen tvivl om det, men heldigvis har jeg gode kolleger, som prøver at hjælpe det de kan :-)

   Slet
 2. Sikke et program Lene. Jeg håber også, at du får tid til dig selv. God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, når man ikke har hjemmeboende børn, så har man tid om aftenen til sig selv :-)

   Slet
 3. Godt det snart er weekend, du må da snart trænge til et par fridage. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg trænger til fridage, de kommer i morgen :-)

   Slet
 4. Min lejlighed er stadig 30 grader varm - også om natten - så jeg sover stadig ikke godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det er hårdt, når du ikke kan få temperaturen ned under 30. Håber det snart sker :-)

   Slet
 5. Ja det er skønt med køligere nætter, jeg har sovet fantastisk, selvom jeg egentligt også godt kan sove i varmen, det går ikke sådan mig på... :-) Ja det bliver godt at se frem til en fri weekend, håber du får tid til at slappe af og være god ved dig selv :-) Kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, jeg får tid til at være god ved mig selv i weekenden :-) Det må være dejligt ikke at blive påvirket af varmen, jeg fungerer bedst ved temperaturer under 25 grader :-)

   Slet
 6. Pu-ha, det er da noget af en tjans du har i øjeblikket. Jeg håber du sover fantastisk om natten og at du kan holde fri i weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anja, du kender jo til det som leder, det er bare mig, der ikke er vant til det :-) Jeg holder fri i weekenden, skal lige have overstået min aftenvagt i aften :-)

   Slet