lørdag, juli 26, 2014

NÆRVED OG NÆSTEN

Det har truet, det har været lummert, så lummert, at jeg decideret blev dårlig på vej hjem fra min far. Det kunne dog kureres med væske og en lang lur. Det har blæst efterfølgende, skønne vinde, som fik mig til at finde sjalet frem, fordi jeg frøs om skulderne (hurrah). Men ingen regn er der kommet, radaren  viste, at regnen valgte at gå udenom os - i denne omgang.


8 kommentarer:

 1. En omgang regn ville ellers hjælpe gevaldigt på den trykkende hede !

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, det ville det. De lover regn i dag, men stadig er der intet at se :-)

   Slet
 2. Det blev også kun ved blæsten her. Vi kunne høre tordenen rumle ude over Øresund, men det gav ingen vand her, så jeg har haft haveslangen fremme til mine krukker.
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, vi hører også kun rumlen i det fjerne, også i dag :-)

   Slet
 3. Vi fik 27 dråber ved middagstid, og nåede lige at få taget hynder mm ind, så var det slut. Her til aften kom der lige nok til at gøre terrassen våd, så vi måtte ind igen. Men desværre er både temperatur og især luftfugtighed tårnhøj, så de få dråber har ikke hjulpet spor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg håber på nogle dråber i dag, det ville friske op :-)

   Slet
 4. Vi burde nok bare overgive os, og gå ned i gear, som de fornuftigvis gør sydpå. Men her tror vi, at vi kan være fuldt effektive, selvom det er tæt på 40 grader.... Ikke så klogt, egentlig. Men jeg trænger efterhånden også til mere "effektive" temperaturtilstande.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, du har ret, jeg har tænkt over dine ord på dit indlæg i går. Vi tror nemlig at vi kan køre i samme tempo som ellers, men jeg kan mærke allerede nu, at selvom jeg har sovet syv timer og vågnede af mig selv, så gør varmen at kvaliteten af den søvn ikke er den samme som ellers.

   Slet