mandag, juli 28, 2014

DET ER ALLIGEVEL FØRSTE GANG


 • at jeg har skullet lave udstrækningsøvelser efter en arbejdsdag. Mine benmuskler var så spændte, at jeg ikke kunne slappe af.
 • sagde en af vores overlæger, at jeg har set Lene miste overblikket. Alle gav mig beskeder på vej ud af døren og jeg skulle fortsætte stuegang. Et glas vand, lidt vandmelon og nogle bolcher, som en kollega fandt, hjalp. Men jeg dryppede af sved, da jeg sad overfor bagvagten for at sætte ham ind i hvad der manglede fra dagens stuegang.
 • at jeg har prøvet en tolvtimers vagt
 • at jeg nærmest lige er kommet ind af døren herhjemme, har spist aftensmad og nu er på vej i seng.
Frem til middag var dagen gået godt, travl men kontrolleret. Så blev patienter dårlige, der kom tre patienter lige efter hinanden til trombolysevurdering, og andre patienters udskrivelse var så komplicerede, så der skulle ringes i øst og vest. Mine to stuegangsgående kolleger måtte tage overarbejde for at dokumentere, mens jeg fortsatte med stuegangen på de øvrige patienter. Klokken 19.15 sagde jeg farvel og tak for i dag. En kollega, som jeg havde sagt sov godt til i morges var mødt ind for at tage den næste tolvtimersvagt, så i morgen kan vi hilse på hinanden igen. 

Sov godt, når du en gang når dertil.
16 kommentarer:

 1. 12 timersvagter i denne hede burde forbydes ved lov og straffes med tvungen af-spulning på det lokale torv... Jeg kan godt forstå at du er træt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, hos os er de vagter der kun for at vi alle kan få ferie i to uger, hvor vi gerne vil have det. Men træt bliver man :-)

   Slet
 2. Det kan ikke være sundt Lene, nu passer I godt på jer selv og hinanden.sov godt til dig også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, søvnen blev nogenlunde, og vi passer godt på hinanden :-)

   Slet
 3. Pyyhh..., jeg håber, det blev en god nats søvn, så du er frisk til i dag. En af hverdagens små helte, der sørger for, at de, der har brug for hjælp, får det. God arbejdsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, søvnen har lidt trange vilkår lige for tiden med den varme :-)

   Slet
 4. Pyyhhhaaaa det lyder hårdt med så lange vagter i denne hede Lene, vær nu sød at passe på dig selv, du skal også fungere i næste uge. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, tak og jeg passer på, jeg har uddelt en tolvtimers vagt til en anden på torsdag :-)

   Slet
 5. Det er vist godt, at det ikke er hverdagskost, det du oplever lige nu.
  Flot sagt af overlægen, i stedet for at blive irriteret på dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er slet ikke hverdagskost, heldigvis, og overlægen er ofte blevet hjulpet af mig, når han trænger til et overblik, så jeg tror han syntes det var sjovt at se mig kortvarig på glatis :-)

   Slet
 6. Ej altså, sådan nogle sundhedsmennesker som jer burde vide, at den slags ikke er spor sundt! Men hvad gør man ikke for at få ferieplanerne til at nå sammen. Jeg håber, du snart kan se frem til mere normale tilstande?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg har været heldig, jeg har nemlig ikke været sat til de vagter, det var kun fordi min souschef er syg, at jeg har taget den. Men nogle af mine kolleger har haft en del af dem, så jeg håber også at vi snart er over det værste træk.

   Slet
 7. Lene - sikke en omgang. Hatten af for at I hjælper hinanden så feireplanerne kan hænge sammen. Det er da vist med ikke at have ret mange andre aktiviteter i kalnedneren i denne uge. KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, vi vil jo gerne have ferie sammen med vores familier. Jeg laver ikke andet end arbejde og så læse blogge eller dase :-)

   Slet
 8. Pyh ha det lyder da som solstik - hvis man kan få det af at være indendørs og arbejde i så mange timer... Håber du har sovet godt og er ved at komme til kræfter igen Lene.

  Sommerhilsener fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, jeg er ved at komme til kræfter, ja indendørs solstik kunne man godt sammenligne det med :-)

   Slet