mandag, juli 21, 2014

MORGENBILLEDE

Det skulle lige prøves. Morgenmaden var spist, jeg sad og nød rosen på bordet og så, at den matchede servietter og dækkeserviet. Rosen stammer fra den ene busk, vi har tilbage fra den tidligere ejer, så busken er over 31 år gammel. Trætheden efter tre vidt forskellige aftenvagter var mærkbar. Jeg har endnu en vagt tilbage og sad og prøvede at tage mig sammen til at gå ud i varmen (og insekterne) for at få plukket bær. IPad’en lå foran mig, jeg havde læst blogs og spillet lidt wordfeud. Mon jeg kunne finde ud af at tage et billede og skrive et indlæg med iPad? Jeg kan begge dele hver for sig, men kunne jeg kombinere det? Det kunne jeg så ikke, inde i bloggers “skriv indlæg” kunne blogger ikke finde ud af at finde fotogalleriet på iPad’en. Det var der råd for, jeg sendte billedet til min mail, og dette indlæg blev dermed til på gammeldags vis via windows live writer. God mandag til dig.

morgenrose

11 kommentarer:

 1. Har du WLW på din iPad? Jeg har ikke engang forsøgt at installere den, da jeg på forhånd gik ud fra, at Apple ikke vil have noget med Windowsprogrammer at gøre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, nej, jeg sendte billedet til min mail og gik derefter ind på den stationære computer og skrev indlægget :-) desværre. jeg savner WLW, når jeg bruger min Mac

   Slet
 2. Du skal give Blogger appen afgang til dit fotoalbum, så kan du kombinere.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, hvordan giver man adgang? Og så vidt jeg ved har jeg ikke Blogger som app, jeg har bare lagt en genvej til den på nettet. Men det er måske en app ? :-)

   Slet
 3. Hvis du giver Blogger appen adgang til at bruge dit fotoalbum, så kan det fint lade sig gøre.. :-)

  SvarSlet
 4. Lene, kan du på din Mac, lægge vandmærker på dine billeder, eller foregår det også på den stationære, hvor du har WLW installeret?
  Jeg er så glad for min Mac, men savner LiveWriter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, desværre nej. Jeg savner også WLW på Mac, så når jeg er hjemme, skriver jeg altid på stationær computer, hvis ikke den er optaget. Og så bruger jeg Mac'en til at alt det andet :-)

   Slet
 5. Men kan jo hele tiden lære nyt. Jeg er endnu ikke fortrolig med at blogge via ipad, - men da det jo efterhånden er så sjældent at jeg laver indlæg, så gør det såmænd ikke så meget, tsk, tsk....

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg læser og kommenterer via iPad, men allerhelst på computer, bærbar eller stationær. Jeg kan ikke forlige mig med iPads evne til at lave mine ord om :-) Du må undersøge om der findes et diktationsprogram, så kan du strikke, høre lydbølger og diktere indlæg samtidig med :-)

   Slet
 6. Ja - vi finder ud af det - på den ene eller anden måde.

  SvarSlet