søndag, april 05, 2015

Påskemorgen

Hvor andre helst rydder op om aftenen, så skyller jeg af og starter opvaskemaskinen om aftenen og så hygger jeg mig om morgenen, hvor alle andre sover, med at vaske op og høre radio. Til morgen fik jeg et stykke fra Jesus Christ Superstar, som jeg kunne nynne med på, mens viskestykket tørrrede det bedste det kunne. Nu er der lagt dej til min mors kringle, der er vasket op, der er dækket morgenbord bl.a. med påskeæg, landmanden er kørt efter rundstykker og nu vil jeg gøre mig visibel for andre, før æggene koges.

God påskesøndag til dig.

P1020043

16 kommentarer:

 1. Jeg er lige modsat, er en af dem, der helst gør så meget som muligt om aftenen, og kan så ligge lidt længere i sengen om morgenen. God påskedag til dig og dine.😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette, jeg kom i seng kl halvet og stod kl otte, så var jeg frisk. Nu er jeg træt og sidder lidt og slapper af :-)

   Slet
 2. Jeg havde kolleger, der nærmest nåede at gøre hele huset rent, inden de vækkede børnene om morgenen - sådan er vi jo så forskellige, og jeg bliver aldrig morgenmenneske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen og jeg bliver aldrig sådan en som dine kolleger :-)

   Slet
 3. Jeg er en af den slags, der gør det hele færdigt om aftenen, - og står tidligt op næste morgen ;)
  Faktisk har jeg lige ryddet/vasket op efter påskefrokost i to timer. Men nu ser her også dejligt ud til i morgen tidlig, så jeg kan nyde morgenkaffen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg kan ikke begge dele, jeg skal jo sove syv timer :-)

   Slet
 4. Jeg hører til dem, der helst vil have alting klaret inden jeg går i seng, men som er så energiforladt, at det sjældent lykkes. Næste morgen er energien tilbage og så går det meget bedre (hvis ikke min natteravn af en mand har klaret ærterne).

  SvarSlet
  Svar
  1. Benedicte, lige nøjagtig, bortset fra at her sker det aldrig at min mand har klaret de ærter :-)

   Slet
 5. Melder mig i flokken af dem der kan nå meget om morgenen før andre får øjne.. er nemlig den eneste her der registrerer at hunden er vågen og vil ud.

  Ser i øvrigt ud til at I har en rigtig dejlig påske i det nordjyske...

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, og det er også hyggeligt sådan at være alene :-)

   Slet
 6. For mit vedkommende er det forskelligt, om jeg har energi morgen eller aften. Men når den er der, er det bare om at gribe den :-)
  Her har vi lige taget afsked med ældstedatter og svigersøn efter en dejlig kombineret påske/fødselsdagsmiddag og hyggeaften i går. Yngstedatteren bliver her for at læse - og hygge. I morgen er der så atter en dag, hvor der skal sættes turbo på arbejdet. Det er helt ok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det lyder som en god påske, og skønt med børn, der holder læseferie hjemme hos forældrene :-)

   Slet
 7. Vi har vore rutiner, i dag til morgen var der et lille indslag i radioen omkring det at bryde rutiner, og hvor sundt det var for hjernen, skulle måske tænke lidt over det, selv rutiner der er gode, er okay at justere lidt på. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, rutiner er gode at have, men det er også sundt at bryde dem en gang imellem :-)

   Slet