tirsdag, april 07, 2015

Sådan en ganske almindelig tirsdag

kan bruges på meget. Min er blevet brugt på arbejde, i dag var der eksamensdag, tre studerende skulle op og heldigvis (og naturligvis) gik det rigtig godt. To af dem kommer igen om halvanden uge, hvor næste modul skal gøre dem klar til tjansen som sygeplejerske, når engang bachelorprojektet er skrevet og bestået. Min dag bestod af møde, undervisning og planlægning af undervisning. Nattesøvnen nægtede at være venner med mig, så min chef skulle lige høre om jeg nu igen havde tænkt på arbejde hele natten. Det havde jeg så ikke, kun lidt.

Sofaen og computeren har fået lov til at være mine følgesvende denne eftermiddag og aften. Jeg slapper af og tænker tilbage med fryd på en skøn påske. Påskesøndag tilbragte jeg sammen med to søstre og vore familier hos min far. Det er helt tydeligt, at han nyder det på en helt anden måde, end hvis vi bare er der enkeltvis. Jeg nød at se min søn få tæt kontakt med sin morfar. Min søn evnede at være tilstede lige der, hvor hans morfar var. Og da vi fandt sangbogen frem, slog min far takten til musikken og sang også med på melodierne. Min kære mand sagde forleden dag, hvor er det ærgerligt, at din far er blevet syg, for han var et klogt og vidende menneske, som vi kunne have snakket med om mange ting. Sådan er det ikke, og så glæder jeg mig i stedet over, at han modsat mange andre ikke er gået ind i vreden, afmagten og angstens verden, men lever i musikken og sin egen verden, hvor der tilsyneladende er godt og sjovt at være.

Foran mig ligger der fridage igen, for fra næste uge går det løs med konference i Glasgow, temadag i Odense og møder hist og pist. Det betød, at arbejdstidsplanlæggerne havde problemer med at finde ud af, hvor jeg kunne holde fridage, for jeg får jo stadig kun løn for 30 timer/uge. Samtidig er det blevet tid til forårsarbejdet i marken, det er en travl tid, og når den er overstået er vi næsten henne ved sommeren. Hu hej hvor det går. Og nu vil jeg gå en lille aftentur. God aften til dig.

P1020009

14 kommentarer:

 1. Spændende med en tur til Glasgow - håber du får nået også at være turist. Skotland er et dejligt land.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, vi lander i Glasgow om eftermiddagen, inden konferencen starter, så der har vi nogle timer. Vores ferie i 96 i Skotlands højland er en af de bedste vi har haft. Jeg drømmer stadig om at komme tilbage for at udforske mere, men nu har jeg jo fået en skotsk svigersøn. Og så skal man da møde hans forældre en gang, ikke? :-)

   Slet
 2. I lige måde! Vi gik en dejlig tur langs vandet, ind over Tivoli og hjem gennem en ret stille by.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, åh en gåtur gennem København gad jeg godt :-)

   Slet
 3. Fuld fart frem - det er vist dit motto, Lene. Jeg håber, dine møder og konference bliver givende og interessant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, indimellem er det :-)

   Slet
 4. Smukt samvær omkring din far. Hvor har I et godt samspil på hver jeres facon.
  God tur til Glasgow, forhåbentligt med lidt plads til en gåtur mellem alle de forskellige konference aktiviteter.. Og tur til Odense ligeså... og alle de andre møder...
  Kort sagt...god arbejdslyst! Der fyldes op på fagkontoen, mens der er forårshektisk aktivitet på gården derhjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, tak, ja der fyldes op, problemet for mig er at få det ud og videregivet til alle de andre. Jeg mangler tid, men jeg vil jo ikke ansættes på fuldtid:-)

   Slet
 5. Det er dejligt med gode påskeminder, - dem kan man leve på et stykke tid.
  Hvor lyder det spændende med tur til Skotland (og Odense er da heller ikke tosset....)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, påskeminder er gode at have med i hverdagen :-)

   Slet
 6. Det er ikke godt at undvære sin søvn, men med sådan en uregelmæssig døgnrytme (eller nærmere mangel på), er det nok ikke usædvanligt; slet ikke når man som du lever og ånder for jobbet. Jeg håber der bliver tid til at nyde både Glasgow og Odense en smule.

  SvarSlet
  Svar
  1. Benedicte, og nogen gange tænker jeg om det er fordi jeg ikke magter mit job, men det benægter alle andre. Jeg håber at få tid til at nyde rejserne :-)

   Slet
 7. Med det skønne vejr er det med at komme ud, når det er muligt.
  Det er dejlig læsning, mht. din far, skønt det er musikken der fylder, musik gør glad, og finder hurtig ved til at vende noget negativt til noget positivt.
  Håber du når det hele i den kommende tid, ikke kun job, men også opleve, træne, og bare være dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, tak og jeg dovner helt umanerligt meget :-)

   Slet