mandag, april 13, 2015

En ganske almindelig mandag

Arbejdsdagen gik som den vanligvis gør med ændringer i planerne fra morgenstunden af. LEANeksperter og effektivitetskonsulenterne må længere ud på landet (og tro mig, mange synes jeg bor langt ude) med deres metoder og forslag, vi knokler det bedste, vi har lært, og det gælder alle tværfaglige partnere. Dagen herhjemme går også som den gør her i foråret. Markerne er pløjet, der er harvet og nu skal markerne gødes, gyllevognen er kørt frem og gødning er bestilt. Vi har stadig lækre kartofler, som er lige så faste og smagfulde som nye kartofler, og helt klart bedre end de udenlandske af slagsen. Istvan har ikke lavet unoder eller dyttet af fremmede hunde, han nyder foråret, hvor de ikke hele tiden skal være inde og sortere kartofler.

P1020110

Jeg nyder at se de små tegn på, at foråret folder sig ud, i dag var der pludselig grønne blade på buske, der stod godt i forhold til læ og varme. Morgendagens fridag skal bruges på at få bagt og kokkereret til en arbejdsom landmand, så han overlever, mens jeg er væk på konference. I går kom jeg i tanke om at tjekke mit pas, pyha det var heldigvis først næste år, at det skal fornys. Og i dag huskede jeg Fruen i midtens indlæg om det blå sygesikringsbevis, det er så heldigvis også gyldigt. Lidt kontanter skal jeg vel også have med. Yndlingstøjet skal vaskes, der skal købes nye gode gåsko, som samtidig med ser lidt smarte ud. Jeg er nemlig hoppet på 50er bølgen med mine nye kjoler. Begge er købt i den designerbutik, datteren arbejder i, og jeg skal lige vænne mig til looket, men hold op hvor er det skønt at have en kjole på, som viser talje og skjuler sidedellerne.

P1020115

Lige om lidt vil jeg gå en aftentur, mens solen går ned. Jeg nyder at sidde i solstråler, mens jeg skriver dette indlæg. Der er ikke opsigtsvækkende ting at skrive om, det er nærmest lidt småkedeligt, men sådan er en ganske almindelig mandag hos mig. Hvordan mon din mandag så ud?

P1020119

12 kommentarer:

 1. Flotte kjoler.
  Min mandag var en fridag, hvor jeg fik morgenhygget med yngstedatter, der var hjemme en tur. Så fik jeg tænkt tanker og fik dem på papir til en lille tale til afskeden med en kær kollega. Et blogindlæg blev det også til - og lister til turplanlægningsmødet i morgen i vores lokale afdeling af Dansk Vandrelaug. Dagen blev afsluttet med et personalearrangement i Den Blå Planet ude i Kastrup med dejlig mad fra Meyers køkken.
  Du må have en fornøjelig og givtig konference.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Conny. Din mandag lyder som en givtig en, skønt med tid til at tænke og planlægge :-)

   Slet
 2. Oj, hvor ville jeg gerne have en kjole, der skjuler sidedeller og oven i købet kan vise en talje - især en talje, der ikke rigtig længere er der - for mit vedkommende ;-)
  Håber du får en god og udbytterig konference :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det en dejligt kjole :-) Og tak, det håber jeg også, jeg er så lidt forberedt som jeg nogensinde har været. Denne gang skal jeg heldigvis bare modtage og ikke have poster med.

   Slet
 3. Morgen, formiddagen og første halvdel af eftermiddage gik med alle de helt normale praktisk gøremål og resten af eftermiddagen blev sovet væk på grund af et hormonaltbetinget migræneanfald, men så længe jeg kan sove den slags væk og ikke skal tage piller for at få det til at gå over, er jeg glad.

  Dagens møde med henblik på hjælp til min storebror, der efter af have boet hos os i over tre uger, gerne snart vil hjem til sig selv, er desværre blevet aflyst, men det giver så måske lige tid til at blogge om nogle af mit livs lidt tungere indhold nemlig det min storebror har været igennem den sidste lille måneds tid.

  Til gengæld har han fået bevillig hjælp til et bad på torsdag, så lidt godt oplever han der lige for tiden. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tine, godt at migrænen kunne sove væk. Og hvor er det godt at din bror har dig.

   Slet
 4. Hvis jeg endelig SKAL i en kjole, så vil jeg ønske mig sådan en model.
  Håber du nu er fuldt ekviperet til det store udland....
  Vores mirabelletræ er også sprunget ud... jeg nyder den smukke sky af hvide blomster.
  God tirsdag... er det så blevet nu....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, jeg har besluttet mig for at blive en kvinde, der næsten kun bruger kjoler/nederdele, fordi det er det, jeg trives bedst i :-)

   Slet
 5. Ajjj hvor er det en fin kjole du har fundet, den passer jo perfekt til det spæde forår vi kan se folde sig ud overalt.
  God tur og god konference.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inge, jeg er også vild med kjolerne, jeg føler mig godt tilpas i dem :-)

   Slet
 6. Dejlige billeder.
  Jeg kan tilslutte mig mht. de udenlandske kartofler, de falder overhovedet ikke i god jord her, de "gamle" har jo været gennem en lidt længere transport altså dem jeg køber, end dine, holdbarheden er ikke så optimal, som den har været :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, tak :-) Snart kan du få danske nye kartofler :-)

   Slet