onsdag, juni 24, 2015

Drilagtig

Egentlig ville jeg have brugt ordet teaser, men et tjek på sproget.dk viste, at det mere betyder lokkemad, appetitvækker, noget der vækker nysgerrighed, og det er ikke det, det her indlæg handler om.
Vejret! Kan man ikke skrive om andet, kan vejret altid bruges, og hvor jeg sad ude i går og spiste morgenmad sammen med min søster, så kan jeg i dag pakke mig sammen under et tæppe med striktrøje på og drikke te. Næse og skuldre afslører, at det ikke kun var en drøm, at sommeren var forbi i går. I dag er der, som de skriver på yr.no, en frisk brise, som senere går over i en let kuling. Det bliver en kold dag at male i, jeg må hjem omkring, når jeg skal til fys, for at hente varmere tøj. Mens jeg sidder her under tæppet, titter solen frem og sender varme lysstråler hen over træer og buske, men det driller, for jeg har været ude i blæsten og der er koldt udenfor.

Noget der også driller, er instragram. Jeg ville downloade et billede fra min mailboks til min mobil, det gik fint, men siden lukker instagram ned hver gang jeg vil sende et indlæg. Jeg kan ikke få fjernet det downloadede billede fra min mobil, det bliver ved med at være i mit galleri. Så nu kan jeg kun følge, men ikke selv bidrage.

Hvor man altid kan tale om vejret, så gælder det samme søvnen, men det gider jeg ikke snakke om, der dækker overskriften også. Nu vil jeg i stedet for glæde mig over en skøn dag i går og så tænke positivt om efterårsblæsten i dag, den brænder i hvert fald ikke mine skuldre og min næse. God onsdag til dig.


14 kommentarer:

 1. Nu har jeg jo ikke den største forstand på sammenhæng mellem forskellige elektroniske tingester, men måske er billedet af sådan en størrelse (hvis det er taget med et godt kamera), at din mobil ikke kan håndtere den. Jeg har også tit lyst til at bruge billeder taget andet steds end med min iphone, men jeg strander altid i problemer med overflytning, så mine integram-billeder er udelukkende iphone-billeder. Håber du får hjælp fra mere kyndig side.
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, det er også det, jeg tror, er problemet, jeg kan bare ikke komme til at slette billederne.

   Slet
 2. Jeg det er koldt i dag, forstår godt du vil hjem omkring efter varmere tøj.
  Mht. IG(instagram) - De billeder og video klip jeg vælger at oploade er kun taget med mobil eller tablet, derfor har jeg ikke været ude for det du beskriver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg vil ikke stå og fryse mens jeg maler :-)

   Slet
 3. Sommeren kommer igen! Ellers giver 'global opvarmning' ikke rigtig mere mening for mig ;-)
  Vi har simpelthen smidt håndklædet i ringen og tændt igen for oliefyret - der var 16 grader i køkken og stuer i morges! Det gider jeg simpelthen ikke; det er ikke spor hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg forstår dig :-)

   Slet
 4. Ja, varmt er det jo ikke - 13 gr fortæller min telefon mig. Her. Men i Memphis, hvor min søster bor, og vi skal på ferie om tre uger, er der 26 gr. Så jeg køber sommertøj på Masais udslag:-) Og bager småkager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, der hvor vi skal på ferie, er der 36 grader! God småkagebagning, det er den rette dag at gøre det på :-)

   Slet
 5. Uh, du må have fat i en sweater og en gammel vindjakke (som du må spilde lidt på). Man kan ikke male pænt, hvis man fryser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg har heldigvis gemt gammelt tøj beregnet til maling og landbrug :-)

   Slet
 6. Det er simpelthen ikke en ordentlig sommer. I morges så jeg en med halstørklæde, det var måske en anelse overdrevet, men jeg forstod ham nu godt.

  Jeg ville rigtig gerne hjælpe dig med dit Instagram, men jeg er ikke sikker på, at jeg forstår dit problem. Er det, at billedet bliver ved at ligge på mobilen eller er det, at Instagram lukker? Hvad forårsager lukningen - gør du et eller andet eller sker det bare?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg havde også et lunt sjal omkring halsen i morges :-)
   Det jeg gerne vil, er at fjerne de to billeder, jeg har downloadet til mobilen. Jeg tror det er dem, der er problemet.Når jeg åbner galleri, er de derinde som download, men jeg kan ikke finde ud af at fjerne dem.

   Slet
 7. Ja vejret ligner ikke sommer overhovedet, men det må da for pokker snart komme.
  Jeg forstår heller ikke rigtig hvad problemet er med billederne på din mobil. Normalt kan man da slette et billede fra mobilen ved at markere det og trykke på skraldespanden eller Slet billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg kunne ikke få slet ikonet frem. Det har jeg fået nu og det var de to fremmede billeder, der var skyld i nedsmeltning af Instagram :-)

   Slet