onsdag, april 06, 2016

På kontoret

Teen er skænket, materialet er fundet frem, nu skal jeg bare finde de rette ord. Det er arbejdsaften i aften, der er en deadline for et dokument, eller rettere, jeg gider ikke at trække arbejdet i langdrag, så hvis jeg kan komme i mål i aften, kan min medskriver og jeg færdiggøre det i næste uge. Derudover skal jeg for 4. gang holde en hel dags undervisning for nye kolleger i morgen. Og hvor jeg de andre gange har kunnet køre det efter de forberedelser, jeg gjorde ved det første kursus, så er der kommet ny viden, som jeg skal have omsat til undervisning. Det skal doseres rigtigt i morgen, der er meget andet, der skal igennem i morgen, og inden sommerferien dykker vi ned i den viden igen, denne gang med kurser for alt personale.

Koraftenerne i dag og næste onsdag er aflyst, i aften pga. forberedelserne til kurset i morgen, og næste uge pga. møde i Odense. Godt jeg fik sunget gospel i søndags. Hvad jeg har lavet i dag? Jeg har deltaget i faglige snakke om patienter, procedurer, pjecer og samtaler til børn. Jeg har gennemlæst vores patientforløbsbeskrivelse og fået sat henvisning til alle de instrukser vi har. Jeg har skrevet mails til forskellige personer med spørgsmål, vi gerne vil have styr på. Jeg har deltaget i sygeplejefaglig konference, hvor vi blev klogere på behandlingen af mennesker med sinustrombose. Jeg har undervist nye kollega i dysfagiscreening. Jeg har pakket materiale til kurset i morgen. Som jeg vist tidligere har skrevet, så er det nemmere at være læge, der skal undervise, de kommer med et USBstik. Jeg kommer med to senge, der skal bestilles i morgen tidlig og et helt rullebord med tøj, sokker, håndklæder, store og små, udstyr til mundhygiejne, uddelingskopier (note til mig selv, de sidste skal printes ud i morgen tidlig inden kl. 7, og jeg har glemt at pakke pjecer, der skal vises og jeg har ikke fået kopieret det materiale, jeg skal bruge til timerne om apopleksi) Så skal jeg også huske at tage computer med samt vand. Godt det blot er en etage over vores afsnit. Ikke flere overspringshandlinger, jeg skal snart i seng, så jeg kan være inde på afsnittet 6.15 i morgen tidlig. Normalt er kollegerne med i plejen til kl. 8, men i morgen går vi direkte på undervisning kl. 7. Faktisk glæder jeg mig, det plejer at være en god mulighed for at skabe bånd mellem de nye kolleger og lære dem bedre at kende.

God aften til dig.

opdatering: nogen gange bliver jeg så begejstret for fagre nye verden. Tænk, jeg kan sidde herhjemme og printe uddelingskopier ud til min Skyprint, så jeg i morgen bare skal køre mit id-kort hen forbi kopimaskinens registreringsdims og så printer den det ud, der er sat hæfteklammer i og der er lavet huller. SKØNT!

DSC_0983

10 kommentarer:

 1. Jeg er allerede træt ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er jeg også nu, men jeg blev færdig :-)

   Slet
 2. Du er sej!... God undervisnings- og arbejdslyst! (sagde kyllingen, som får akut talevanskeligheder og pæonfarvet ansigtskulør, når hun skal sige noget for en forsamling på mere end tre personer)....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, skøreliv, jeg har så ingen problemer med at tale for store forsamlinger, når bare jeg er forberedt :-)

   Slet
 3. Hurra for ny teknologi, når den gør det hele lidt nemmere.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det er da bare smart :-)

   Slet
 4. Det er nu ret smart, når man kan sidde derhjemme og forberede udskrivning på arbejdet. Knapt så smart, når diverse medarbejdere glemmer at tjekke printer, før de trykker på knappen og printer en hel masse private ting på arbejdsprinteren. Det sidste kunne du selvfølgelig aldrig finde på, men det sker ofte her. God undervisningsdag. Nu håber jeg, at du kan finde ro og sove godt, når du en gang i aften, dødtræt efter en lang dag, møder din dyne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, nope, jeg printer aldrig private ting ud, det gøres herhjemme. Og tak, jeg sov kun knap 4 timer, så jeg har lige snuppet en powernap :-)

   Slet
 5. Du har sørme en varieret og travl hverdag. Det må give ny gejst men kræver sikkert også mange kræfter. Jeg håber, dit kursus gik godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,Hanne, det gik nok godt, jeg er bare ikke tilfreds med mig selv.

   Slet