lørdag, april 16, 2016

Godnat og sov godt

Som jeg skrev på instagram for en lille time siden: “Så slap sofaen sit tag i mig, jeg håber dagvagten i morgen bliver mildere end i dag. 9½ time uden pause, så kan jeg godt mærke, at jeg ikke er 20 længere”

Lykken er de bedste kolleger i verdenen, der blev knoklet igennem i dag. Patienterne blev passet, pauser til personalet blev der ikke meget af. Sofaen er blevet nydt i aften sammen med en god film Boychoir, og heldigvis tog jeg mig sammen til en gåtur bagefter. Nu er jeg vågen og frisk, men lur mig, om ikke søvnen indfinder sig, så snart jeg lægger hovedet på puden. Sov godt.

DSC_1166DSC_1169

16 kommentarer:

 1. God natt til deg! Måtte du få sove godt og få ladet opp batteriene til en ny dag på post i din viktige jobb <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åsta, tak, jeg håber snart søvnen vil indfinde sig :-)

   Slet
 2. Det er sejt, at sofaen ikke får overherredømmet hos dig! Herhjemme har sofaen som regel mere viljestyrke end mig... Dog fik jeg faktisk luntet en lille aftentur igår (mest fordi der var overnattende gæster (Mellemste Pode havde en kammerat på besøg) som havde besat sofaen), men det var SKØNT da jeg kom afsted, jeg må helt klart prøve at være stærkere end den sofa lidt oftere....

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, det er nemlig skønt at komme af sted, men i dag faldt jeg i søvn i sofaen efter at være landet herhjemme to timer senere end vanligt :-)

   Slet
 3. 9½ time uden pause er længe. Forhåbentlig går det bedre i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, samme arbejdslængde, samme arbejdspres, fik dog lige en lille pause med rundstykker, jeg havde købt til os :-)

   Slet
 4. Fantastisk du og sofaen kunne blive enige, min sofa fortalte mig om regnen derude, så vi blev hurtig enige om traveturen kunne vente til i dag :-)
  Dejlige billeder fra din travetur, og god arbejdslyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, i dag holdt sofaen og jeg sammen :)

   Slet
 5. Ufda - det er hårde tider for ikke-20-årige sygeplejersker!
  Håber du har fået hvilet ud nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tro mig, mine kolleger i tyverne er lige så brugte som mig, nu må det gerne holde med alle de mennesker, der bliver hårdt ramt af apopleksi. Dagen i dag blev lige som i går.

   Slet
 6. Skønne fotos. God søndag. Kh. Liv

  SvarSlet
 7. Svar
  1. Tak, Charlotte, tankerne om alt det, vi ikke nåede, fyldte mit hoved både i vågen og sovende tilstand,men nu har jeg vist fået tænkt alt igennem og leveret videre, så jeg kan holde fri i dag :-)

   Slet
 8. Jeg håber, det blev en god og rolig nat, så du er klar til en ny uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva, jeg er klar til en ny uge, holder fri i dag :-)

   Slet