onsdag, april 20, 2016

Mine skøre, dejlige kolleger

En af vores kolleger rejser, der er nærmest landesorg, men kærligheden sejrer, og det skal den også, så vi må bare følge med i hans liv på afstand og glæde os over, at et andet sygehus får gavn af en dygtig sygeplejerske. I dag skulle han have sin afskedsgave, den officielle var en fin plakat af Aalborg, tillægsgaven var fra strikkeklubben (nogle af dem, jeg havde ikke været med). Han fik et par hæklede sommershorts, lavet af oldemorfirkanter med længde ned til knæet. Han var frisk og tog dem på uden på uniformen, vi grinte så meget, at en af lægerne stak hovedet ind i personalestuen, kiggede lidt på min kollega og sagde, jeg er lidt misundelig. Faktisk klædte de ham godt, jeg tror, han danner mode i den sønderjyske by, han nu flytter til.

Mine to kolleger og jeg har haft projektdag i dag og vi nærmer os færdiggørelsen af vores projektprotokol. Den godkendes forhåbentlig i morgen, og så kommer det spændende. For så skal vi jo til at inkludere patienter, vi var med til sygeplejekonferencen i dag og her var der to, vi kunne have inkluderet, hvis altså vi havde været godkendt. Men vores vejleder ligger syg med influenza, hun har dog lovet at tale med os via mobil i morgen, så vi kan få godkendt protokollen. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Jeg skal inden da have fundet en gratis app til min mobiltelefon, en lydoptager. Min gamle mobil var født med det, det er den nye mobil ikke. Vi skal også have fundet et program, som gør det lettere at starte og stoppe lydoptagelsen, når vi skal til at transskribere. Har du anbefalinger, hører jeg gerne fra dig.

Hvis jeg skal nå en lillebitte gåtur inden aftensmad og korsang, så skal det være nu. God aften til dig.

P1040156

Man kan blive så glad på en havevandring, når man finder en Sct.Hansurt, forid man troede, man havde omplantet den et andet sted og ikke havde kunnet finde den. Den stammer nemlig hjemme fra mine forældres have.

P1040161

18 kommentarer:

 1. God fornøjelse med transskriptionen - det synes jeg var ret tidskrævende, da jeg hjælp min niece for et år siden - fem-otte timer pr. times tale. Jeg kørte lydfilen ned på pc, for så kunne jeg styre start og stop med fingrene, mens jeg skrev.
  Ville godt have set den kollega i sit nye outfit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, sidste jeg gjorde det, havde jeg også lydfilen på computeren. Sådan som jeg husker det. brugte jeg musen til at starte og stoppe. Hvordan gjorde du det med tasterne?

   Slet
  2. Uhh, hvor skulle jeg tænke ... det er jo et helt år siden ;-)
   Faktisk tror jeg du har ret i, at musen skulle bruges, men fordi jeg uhyre sjældent bruger mus, når jeg bare tamper tekst ind, kunne den stå fast på start/stop-knappen til lydfilen, som fik lov at få plads på skærmen ved siden af wordfilen, så jeg 1) ikke skulle hoppe frem og tilbage mellem skærmbillederne og 2) bare kunne trykke uden at skulle flytte på musen.

   Slet
  3. Ellen, sådan husker jeg det også selv, altså at det egentlig ikke var noget problem. Så sådan bliver det nok også denne gang. tak for dit svar :-)

   Slet
 2. Sankt Hansurter og gode kolleger er guld værd! Jeg har selv virkelig gode kolleger, og vågner nogle gange om natten med panikangst ved tanken om at de sku' sige op. Arbejdsglæde er for mig det kollegiale samvær!
  Nu vil jeg - lige om lidt når Mindste Pode er puttet - gå en aftentur inspireret af dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, jeg henter som dig så meget glæde ved det kollegiale samvær. Min gåtur blev meget kort, så i dag skal der gås. Håber du fik gået en god tur :-)

   Slet
 3. Åh hvor ville jeg gerne have set ham i de shorts. Hahahahaha. Sikke en idé.
  Ha' en skøn og lattermild torsdag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv, jeg vil gerne vise et billede, men fik aldrig taget et, grinte for meget :-)

   Slet
 4. Gode kolleger betyder næsten alt på en arbejdsplads. Og ham her må I have været glade for med den hjemmegjorte gave ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det har kæmpe betydning at have gode kolleger, og vi er heldige med at det er meget få, der er rejst. Havde der været mange, som det desværre ses mange steder pga besparelser etc, så kunne hjemmelavede gaver nok ikke være på bordet hver gang :-)

   Slet
 5. Det ville altså have været fint med lidt billeddokumentation af (nu X-)kollega i smarte shorts. Din sankthansurt er skam pæn, meeen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg tog desværre ikke et billede og kan ikke finde ud af at gemme det billede, jeg har fået sendt.

   Slet
 6. Fantastisk gave, jeg savner billeder af ham i outfittet, du kunne jo sløre hovedet.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg fik ikke taget et billede og kan ikke finde ud af at gemme et billede, jeg har fået sendt. Jeg forsøger at prøve igen,så I kan få jeres nysgerrighed stillet :-)

   Slet
 7. Jeg bruger altid appen "Memoer" - gratis og virker hver gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, den må jeg søge efter.

   Slet
 8. God gave til kollegaen, altid skønt med noget kreativt og sjovt.
  Skønt med taveturen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyden, vi fik rørt lattermusklerne :-)

   Slet