tirsdag, marts 23, 2010

BLOGSTØTTE

Dagen er gået med raske fjed, jeg fik lavet regnskab, og så havde jeg egentlig tænkt mig at holde mit ferieløfte til mig selv om at gå hver dag.Solen skinnede så dejligt ind af vinduerne.

DSC01199

DSC01200

Jeg kom blot i tanke om et andet løfte om at få startet på mit mareridtsloft, mens jeg havde ferie, så jeg prøvede tricket med at sige, jeg tager kun en time. Det virkede, jeg nåede et lille bitte hjørne af loftet, sønnen kom op og hjalp med at sortere i nogle af hans kasser.  

Det grinte vi noget af, han hænger lige så meget ved de minder som legetøj og hjemmelavede bamser fremkalder som moderen gør, men vi holdt hinanden fast på, at noget skulle ud.

 DSC01202

Så blev det aftensmadstid, og bagefter måtte jeg konkludere, at opvaskemaskinen igen, igen, igen, igen er stået af. Det er en velkendt skavank ved den model, sagde elektrikeren sidste gang, han loddede printerpladen!

Det betød så, at der stod service svarende til 2 opvaskemaskiner på bordet, så lidt overspringshandling a la blogsurfing måtte der til. Helle nøjedes ikke med en gåtur i regnvejr i morges, næh hun havde taget en tur til i solskin :-) det fik mig op af stolen, på med traveskoene og ud.

DSC01212

Solen var gået ned, men luften var fuld af forår, og jeg sendte en stille tak af sted til Helle, mens jeg gik.

8 kommentarer:

 1. Ja, jeg nåede ikke ud på gåtur i dag, havde MEGET travlt på arbejde i dag, derefter ud at handle, aftensamad og nu er jeg flad...... måske jeg kan overkomme at strikke lidt ;)

  SvarSlet
 2. Jeg er da helt beæret over at få ros for din gåtur :)

  Det lyder da hyggeligt med sådan en mor-søn seance, nu når det skulle være - og det skulle det jo ;)

  SvarSlet
 3. og selvtak - det er mig der takker, det var vist egentlig dig, som fik mig "gearet" til at gå tur hver dag :)

  SvarSlet
 4. Jette, og måske skal du bare slappe helt af :-) Hårde arbejdsdage kan tage pusten fra enhver :-)

  Helle, du skal vide, at når du skriver om dine gåture, så sætter du noget i gang i mig :-)

  SvarSlet
 5. Det er så koseleg å lese din "dagbok", synest eg blir kjent med deg gjennom teksten :)
  Flotte bilde også :)

  Eg har to kamera, eit Canon speilrefleks og eit FujiFilm kompaktkamera. Når eg fotograferer med Canon og bruker macrolinsa må eg bruke stativ for å få gode bilde. FujiFilm Finepix kamera mitt er eit topp kamera som gjev klare gode bilde. Når eg er ute på lengre turar er det ofte kompaktkamera som er fast følgesvenn, men denne gongen hadde eg begge med meg. Så me hadde godt med utstyr med oss, to kamera kvar, macrolinser og stativ. Kjekt å gå to fotoglade i lag :)))

  SvarSlet
 6. Tak Marie, jeg fik jo spejlrefekskamera i julegave, men har slet ikke prøvet mig ud i alt det den kan :-)

  SvarSlet
 7. En time af gangen er en rigtig god fremgangsmetode. God fornoejelse.

  SvarSlet
 8. Tak Tina, en time af gangen bliver nemlig også til noget :-)

  SvarSlet