lørdag, marts 13, 2010

BLÆSTEN GÅR FRISK

Udenfor har vasketøjet blafret hele dagen, jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst havde vasketøj til tørre i det fri.

Gåturen blev en kold fornøjelse, jeg legede jo forår og havde kun taget min dejlige windbreaker trøje på, den tog det værste, men tynde cowboybukser og ikke noget på hoved eller hænder gjorde, at de 45 minutter udenfor betød masser af varmt tøj og varm te 45 minutter indendørs. Så kan jeg lære det!

DSC01079

DSC01081

Nu begynder det at tage form herinde, landmandens hjemmedesignede møbel til radio og grammofon samt levende lys er på plads. Mit gamle spejl hænger over møblementet og er nu langt om længe kommet til ære og værdighed. Min mormor arvede det, da min mors faster døde ,og jeg fik det, da jeg blev sygeplejerske og flyttede ind i sygehusets ejendom med små lejligheder for sygeplejersker.

DSC01090

Selvsamme ejendom, også kaldet jomfruburet, boede min mors faster i, da hun fyldte år i 1949 og fik da spejlet i gave af sin bror (min bedstefar) og hans familie.

I morgen kommer min far og to af mine søstre, så der står mere oprydning og bagning på aftenprogrammet, men jeg hygger mig, drikker lidt te ind imellem og strikker en pind eller to.

tulipan

Ha en god lørdag aften.

9 kommentarer:

 1. - og en rigtig god lørdag aften til jer :-)

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde:)

  SvarSlet
 3. Skøn brug af spejl. Det kommer virkelig til sin ret der.Tænk at have en mand, der tænker stearinlys ind, når han designer musikmøbler....

  SvarSlet
 4. Tak Liselotte :-)

  Tak Oline :-)

  Charlotte, nemlig :-)

  Eva, jeg er også rigtig glad for det. Han er indretningsarkitekten i det her hus :-)

  SvarSlet
 5. Åh, vasketøj der er tørret ude er noget af det bedste. Her er der stadig meget/høj sne ved tørresnoren, så det må vente, skønt jeg har et par duge, der kunne trænge til at blafre nyvaskede i vinden inden fødselsdagsfejring af begge piger og påske gæster. :)

  SvarSlet
 6. Jette, jeg har ingen stationær tørrestativ udenfor, men har to små, som bliver flyttet frem og tilbage :-)

  SvarSlet
 7. Dejligt med dobbelt lys i spejlet - flot arrangement landmanden der har banket ned.

  Husk termobukser næste gang - det er fortsat ikke forår - desværre.

  SvarSlet
 8. Tak sister, jeg giver rosen videre :-) Og i dag kunne jeg gå mig til varmen :-)

  SvarSlet