tirsdag, marts 23, 2010

HVERDAGSMORGEN

Der er helt stille i huset, landmanden og sønnen er gået ud for at sortere kartofler. Udenfor er det vådt og gråt, her, hvor jeg bor, kan man ikke høre bilerne på de større veje, og der kommer ikke så mange forbi på vores vej tæt ved gården, så der er stille, helt stille.

DSC01184

Mentalt og fysisk er jeg ved at indstille mig på, at ferien er slut. Jeg tjekker mail og er nu begyndt at stå op sammen med landmændene. Nu mangler jeg blot at få rettet sengetiden ind, så er jeg klar til sygeplejersketid, som er meget tidligere end landmandstid her på gården.

DSC01187

Til daglig står jeg op 1½ time før resten af huset, så jeg har nydt at sove 2-3 timer længere end vanligt.

Vejret egner sig til en kontordag, ja det egnede sig også til en dag på loftet, men jeg mistede helt overblikket og gejsten, da jeg kom derop i går, så jeg håber, at jeg kan mønstre lidt energi i eftermiddag.

DSC01189

Nu vil jeg sætte mig i kontorstolen, starte kontorcomputeren op og begynde at taste bilag ind og finde de rigtige kontonumre, måske skulle jeg endda finde min gamle transistor og lade den være min følgesvend i dag.

Hvad skal du fylde din dag med?

15 kommentarer:

 1. Jeg vil gå tur i det dejlige solskin, som jeg regner med indfinder sig i løbet af dagen :)
  Kan du ha' en god kontordag - og hvad du nu ellers finder på i løbet af dagen :)

  SvarSlet
 2. Jeg skal arbejde, så jeg kan gøre mig fortjent til at holde fri, når mine englændere kommer på tirsdag :-D

  Det lyder som om du har haft en dejlig og opladende ferie. Du valgte det rigtige tidspunkt; nemlig da foråret kom til Danmark...

  SvarSlet
 3. Jeg vil arbejde hele dagen. Formiddagsmøde og en masse kreative akrylmalende SFO-børn hele eftermiddagen.
  Jeg vil glæde mig til strandturen sammen med Luka hen under aften når mit arbejdstrætte hovede skal blæses igennem.
  Rigtig god dag med regnskaber og radiovellyd.

  SvarSlet
 4. Om lidt kalder arbejdet (tirsdag møder jeg lidt senere, og det nyder jeg, selvom jeg står op kl. 5 alligevel). Og så håber jeg på en kop udendørs kaffe og lidt havearbejde, når jeg kommer hjem, for der er lang vej igen med forårsklargøring derude. Forårshaven er den allerbedste, synes jeg.
  God kontor-tirsdag, og hvad det nu ellers bliver til.

  SvarSlet
 5. Jeg skal lave så lidt som muligt, men alligevel er der jo altid lidt praktisk som skal gøres. Det tager jeg med det samme, så jeg med god samvittighed kan hvile resten af dagen. Jeg ved nemlig at fra næste uge og hele april er vi igen fem her i huset og så er der ikke megen mulighed for ro til mor. ;)

  Jeg ønsker dig en dejlig dag
  Knus Henriette :)

  SvarSlet
 6. Sikke dejlige fotos!!! Ja, nu må du på din pind igen. Rigtig god dag.

  SvarSlet
 7. Tak Helle og god gåtur. Når nu solen indfinder sig, sender du så lidt herop, så går jeg også :-)

  Ellen, hvor bliver det dejligt med påskebesøg, og englænderne har da også valgt det rette tidspunkt med en blomstrende forårshave hos mormor :-)

  Tak i lige måde Hanne, børn i aktivitet er skønt, men det bliver dejligt med lidt frisk luft sidst på dagen, håber solen må skinne på jer :-)

  Eva, du er sej sådan at stå så tidligt op, også på sene arbejdsdage. Det er mit normale ståop tidspunkt :-)
  Og så er det vildt godt at du kommer ud i haven, ovenikøbet med en kop kaffe :-) Min have skræmmer mig lige som mit loft :-)

  Tak i lige måde, Henriette, og godt du sørger for opladning. Jeg krydser fingre for at flytning af din datter går planmæssigt og ønsker jer held og lykke :-)

  Tak i lige måde Lavendel, ja nu skal sygeplejersken i funktion igen :-)

  SvarSlet
 8. Du må have en rigtig dejlig hjemmearbejdsdag.

  Her slapper mindstemand og jeg af efter dage med besøg af Lars' mor. Og lige nu venter længselfuldt på solen, så vi kan komme lidt ud.

  Kh. fra engens land ;-)

  SvarSlet
 9. Jeannette, må I få en velfortjent afslapningsdag :-)

  SvarSlet
 10. Jeg er i fuld gang med arbejdet - efter at have beundret dine blomsterfotos. Der er travlt efter en uges ferie.
  Ellers skal jeg vaske videre efter ferien, til generalforsamling i lokalafdelingen for Dansk Vandrelaug, og måske i gang med næste bog i læseklubben: Trækopfuglens krønike af en japaner med et ikke huskbart navn. Der er 635 sider, der skal læses før 3. maj.
  Håber din dag har været aktiv nok.

  SvarSlet
 11. HEr har det kommet masse snø i dag. Håper det går over til regn.
  I dag har jeg vært på kjøkkenet, ryddet og vasket. Huff, det blir så støvete rundt ovnen. Men det er godt med varmen den gir. Så da får en bare ta en vask av og til.
  Jeg skulle også ha vært på loftet å ryddet. Må få tatt det før det blir for varmt i været. Da er det ikke noe godt å drive oppe der.
  Ønsker deg lykke til med oppstart etter ferien :)

  SvarSlet
 12. Conny, håber du har haft en god ferie. Og god læselyst når du kommer så vidt. Jeg vil også snart prøve en læseklub igen :-)

  Tak Astrid, dejligt at få gjort rent og ryddet op. Du har ret, det kan hurtigt blive for varmt opppe på loftet :-)

  SvarSlet
 13. Jeg forestiller mig, at du sidder i mosen og taster bilag ind. Jeg håber, at der er lidt sol hos jer og at den skinner ind ad vinduerne mens du arbejder.
  Jeg har taget mig en afslapningsdag i dag og nyder det, selv om jeg nok burde være udenfor, da vejret ser ud til at være godt ☺

  SvarSlet
 14. Min dag har bla. indeholdt nogen vigtige sjælesorgs-samtaler. Aftenen tilbringes i Aalborg i "min" lille kirke, hvor vi får besøg af gadepræst Loa Mortensen. Det glæder jeg mig til!
  Dejligt, du har nydt din ferie og har fået sovet ud:-)

  SvarSlet
 15. Anette, det blev lige som du havde forestillet dig :-) Håber du har nydt afslapningsdagen :-)

  Charlotte, sådanne samtaler kan godt trække energi ud, så jeg håber du bliver fyldt op igen i aften. Jeg kan godt forstå du glæder dig til at høre om gadepræstens besøg :-)

  SvarSlet