lørdag, marts 20, 2010

LØRDAG

Lyset får mere og mere magt.

DSC01178 

Udenfor forsvinder sneen langsomt, meget langsomt. Over ved hundegården gror min julerose, om den er dukket frem af sneen kan jeg ikke se, for snedriverne ligger stadig og dækker for udsynet.

DSC01171 

Gåturen og pilatesøvelserne for min ryg er genoptaget, jeg kom lige lidt ud af kurs et par dage.

DSC01166 

Og minsandten om ikke jeg nu også kan præstere en lille blomst midt i al det gråhvide.

ænder

Foråret er på vej.

5 kommentarer:

 1. Er det ikke skønt? Her er der kun ganske få pletter sne tilbage. Ellers er den væk! Og jeg så en masse erantis og vintergæk på min tur med hundene her til eftermiddag.

  Ja, foråret er på vej. Det er lige før jeg tror, at det er ankommet!
  :0)

  SvarSlet
 2. Megan, det er ankommet blot i en anden udgave end vanligt :-)

  SvarSlet
 3. Ja- foråret er endelig og heldigvis på vej. Så er der en chance for at man ikke længere har fare for forfrysninger når det blæser bare en lille smule udover de isdækkede marker. Underligt at se at planterne bare ufortrødent er groet videre under sneen. Der kom hul i sneen under nogle nedgroede grene fra min hortensia og dernede i hullet groede de fineste vintergækker i normal størrelse fuldt udviklede og ca 15 cm høje. Sikke en livsvilje og grokraft. Det imponerer mig hvert år. De så ligefrem ud som om de havde nydt at have dyne på og ikke skulle gennem en hård frossen skorpe

  SvarSlet
 4. Foråret er på vej, og det er skønt.
  Jeg synes aldrig, jeg har set tingene gro så hurtigt som i år - vintergækker, erantis, dorthealiljer og krokus gror næsten synligt - ligesom en minutviser, virker det som.

  SvarSlet
 5. Karin, det er i sandhed en hårdfør lille blomst,jeg fandt også vintergækker :-)

  Ellen, din have må være et smukt syn med alle de forårsblomster, jeg har mest påskeliljer som forårsblomster, og de lader vente på sig :-)

  SvarSlet