tirsdag, februar 07, 2012

AFSLAPNING

Mens landmanden var faldet i søvn nede i folkerummet, hvor der er lunest, gik jeg en tur. Jeg var godt pakket ind, og fingrene frøs jammerligt, når jeg skulle fotografere, men nydelsen ved at være ude og mærke frisk luft var størst.

DSC05123

Landmanden sov stadig, da jeg kom hjem, og han blev først vækket, da aftensmaden var færdig. Nu slappes der af foran brændeovnen, Istvan har fået sin hundekurv herind, landmanden sidder med sin iPad og surfer, og jeg læser mail, skriver blogindlæg og drikker te. Ren råhygge.

DSC05118

8 kommentarer:

 1. Hvis der er nogen, der fortjener at slappe af, så er det i hvert fald jer.
  Fortsat god aften og nat. ;-)

  SvarSlet
 2. Ohhh og det er bare SÅ dejligt at hygge sig sammen, selv om man beskæftiger sig med hver sit :-D

  SvarSlet
 3. Skønne billeder Lene, jeg var alt for sent hjemme til at kunne fange den flotte solnedgang, så det blev månen der måtte lægge ryg til igen.. :-)

  SvarSlet
 4. Tak i lige måde Betty :-)

  Ellen, det er nemlig hyggeligt, ofte sidder vi i hver sin stue, fordi jeg ikke gider at se fjernsyn :-)

  Tak Inge, jeg glæder mig til at se dine månebilleder :-)

  SvarSlet
 5. Det møde, jeg skulle have været til, blev heldigvis aflyst. Så der var tid til at spise i ro og fred med to af vores børn, svigerdatter og barnebarn! Vi har været i Loop, og nu ser vi Johan Falck, som vi har set før!

  SvarSlet
 6. Det må være dejligt med en stille stund efter jeres weekend.

  Månen er så fantastisk flot i disse dage. I går morges var den kæmpestor og blodrød, da jeg kørte til arbejde, så jeg var lige ved at miste koncentrationen om kørslen. Uh, det var imponerende!

  SvarSlet
 7. Ja, det er da ren råhygge - sikke nogle dejlige billeder du har taget! Her nød vi fuldmånen - og isen på stranden om eftermiddagen.

  SvarSlet
 8. Charlotte, det lyder dejligt :-)

  Eva, vi nyder :-)

  Tak madame, I er heldige med stranden så tæt på :-)

  SvarSlet