tirsdag, februar 21, 2012

KAOS?

Landmanden ryster på hovedet, han kunne ikke arbejde i sådan et rod.

P1030066

Det kan godt være, men nu er det altså mig, der arbejder her. Jeg skriver ikke i dag, dvs. jeg skriver, men i hånden og det er noter til nogle af de kilder, jeg evt. vil bruge til at analysere min problemformulering med. Andre vil sige, at det er tidsspilde, hvorfor skriver jeg ikke noterne på computeren? På den måde kunne jeg klippe-klistre, når jeg skal til at skrive i opgaven. Det kan jeg bare ikke, det fungerer bedst for mig med blyanten i hånden, og selve processen med at skrive får tankerne i min hjerne til at falde lidt i hak. Jeg ved stadig ikke, om det kaos, der lige nu hersker på mit bord og i min hjerne, på et tidspunkt forvandles til ord, der kan bruges i opgaven. Det håber jeg.

Nu tror jeg, at jeg vil læse lidt andet og bagefter gå en tur, måske kan jeg der så diskutere med mig selv og forhåbentlig blive klogere.

18 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på du får styr på dit kaos.. både på bordet og i dit hoved.
  Husk nu at komme en tur ud i den friske og gode luft. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tilliden, Inge, den her opgave er sværere at få styr på end de tidligere. Jeg er gået, bogen må jeg tage som aftenlæsning ;-)

   Slet
 2. Det minder lidt om opbygningen på mit bord på kontoret, når bølgerne går højt. Sådan skal det bare være. Det drejer sig vel om at finde den vej, som er bedst. Og hvis din går over bunker på bordet og håndskrevne noter, så er det da sådan, det skal være.
  Jeg håber, at der også har været lidt tid til dig selv idag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har både gået tur og læst krimi, Susanne, og arbejdsrutiner må man hver især selv finde ud af, så kan den kære landmand ryste så meget på hovedet han vil :-)

   Slet
 3. Der er lige så mange forskellige arbejdsmetoder som der er studerende i verden. Hvad der virker for dig, kan være frustrende på andre...pyt. Håber du fik frisk luft og måske tankerne hen i retningen af hvad du ønsker...knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, jeg fik luft og jeg tror, jeg lader opgaven ligge til i morgen, mon ikke en god nats søvn kan hjælpe :-)

   Slet
 4. Det ligner faktisk mit arbejdsbord, som det så ud i dag - og jeg læste endda "bare" korrektur (dog en meget dybdegående en af slagsen). Men det er altså nødvendigt, at man kan se alle de sider, man eventuelt ville kunne få brug for.
  Godt, du havde noget god læsning at springer over med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny og jeg springer stadig over, har lovet mig selv ikke at sidde om aftenen med opgaven :-)

   Slet
 5. Lene, i dag kom jeg pludselig i tanke om nogle bøger jeg var så optaget af, da jeg var barn/ung, Piger i blåt og osv. og så googlede jeg dem og fandt et indlæg som du skrev tilbage i 2007. Sjov at læse, og det var lige sådan jeg havde det med de bøger også.
  Og en ting mere, dit arbejdsbord ligner mit lige nu - jeg er også helt begravet i bøger, mapper og noter. God arbejdslyst til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne, hvor er det sjovt, jeg måtte også lige google det og læse mit indlæg :-) God arbejdslyst til dig også, jeg læste jo at du også har haft gang i at kreere et slag til en meget ung hr. Potter :-)

   Slet
  2. Ja, det har jeg, men det var det nu ikke meget arbejde i, men han blev da meget søde, ikke?

   Slet
  3. Han så bare dejlig ud :-) og meget klog tillige

   Slet
 6. Hvor er det godt, du har fundet metoden (orden eller ej på skrivebordet) der passer til dig.
  Jeg tror, det er kaos - lige før det hele falder på plads.
  God arbejdslyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, og jeg håber du har ret :-)

   Slet
 7. Sidst jeg skrev opgave havde jeg også bøger på gulvet ;-) God arbejdslyst, det bliver dejligt a være på den anden side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pollyanna, det bliver så godt, jeg glæder mig til at komme tilbage til afdelingen :-)

   Slet
 8. Det kunne jeg heller ikke, men på mit arbejde lærte jeg, at vi alle er forskellige - og ikke ret mange har så ryddeligt et bord som jeg - selv om jeg er vildt produktiv ;)
  Knæk og bræk med opgaven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, og på arbejde er jeg vist nok mere ryddelig :-)

   Slet