lørdag, februar 18, 2012

NYE BRILLER?

reCAPTCHA-udfordringsbillede

Ovenstående er et eksempel på de nye anti-spamord i blogger. De er nærmest umulige at læse, og jeg er begyndt at undlade at kommentere, hvis jeg har lidt travlt eller er træt, for jeg kommer ofte til at skulle skrive ordene om flere gange. Inge gjorde for noget tid siden mig opmærksom på, at blogger har et filter på, som sorterer spam fra, og jeg har aldrig fået en eneste spamkommentar i kommentarfeltet, siden jeg fjernede mit anti-spamord.  Nu skal jeg så bare huske at tømme spamkontoen en gang imellem :-)

image

13 kommentarer:

 1. Tak Lene, jeg har helt samme udfordring, både med og uden briller er det ind i mellem helt umuligt at læse de rigtige bogstaver..
  Jeg har så svært ved at fatte at man gerne vil have kommentarer, og så vælger man alligevel at gøre det svært..
  Jeg vil vælge samme metode.. Ingen kommentarer når jeg skal bevise jeg ikke er en robot.. :-)

  Jeg får heller ikke spam i kommentar feltet mere, de bliver fanget i det indbyggede filter.

  SvarSlet
 2. Jeg kan heller ikke komme fordi det spamfilter:)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige haft problemet nu her, og tænker hver gang det er mig, der er senil! Det er det så ikke - TAK!!

  SvarSlet
 4. Jeg kan altså heller ikke læse de der bogstaver ;)

  SvarSlet
 5. Åh, så det er ændret pr. automatik! Jeg synes som alle de andre, at det er totalt umuligt at læse, så hvis der er et spamfilter i forvejen, vil jeg søreme håbe, at alle vil fjerne dette ordpjat - som Inge siger, er det lidt underligt, at man vil gøre det så vanskeligt at kommentere.

  SvarSlet
 6. Ja, man skal lige vænne sig det nye spamfilter:)

  SvarSlet
 7. jeg vil prøve at finde ud af at fjerne det anti-spamfilter. Jeg mister helt lysten til at kommentere, fordi det er så vanskeligt at læse det ord, og så skriver jeg forkert - og så om igen. Det bliver for tidskrævende.
  Godt, du gør opmærksom på det.

  SvarSlet
 8. Tak til jer alle, så er det ikke bare mig, der er blevet dårligere til at se :-) Betty jeg tror du skal ind under indstillingerne.

  SvarSlet
 9. Nu skriver jeg i Smartlog-systemet, og der er også ulæseligheder at skulle igennem.
  Jeg aner blot ikke hvordan de slås fra!

  For mig er det også træls, og især i lyset af, at jeg næsten dagligt alligevel må luge 5-10 tåbelige spammails af vejen.

  Jeg funderer tit over, hvilken glæde nogen kan have af at sende disse spammails.

  SvarSlet
 10. Kan du/I ikke læse ordene, klik da på Enter og 2 nye ord dukker op! Om du skal Enter 5 gange, inden læselige ord vises, da har du ikke brugt mange sekunder ;-)

  Ikke at ville kommentere hos en blogger p.g.a. spamkode, det undrer mig, men er vel et meget godt billede af vores samfund! Jeg har prøvet at modtage over 100 spamkommentarer dagligt i flere måneder for år tilbage, hvilket fik mig til at benytte kode efterfølgende. At skulle luge ud i mailboksen, hvor de lå hulter til bulter sammen med øvrig post, se det tog tid :(

  SvarSlet
 11. Farmer, jeg tænker også hvorfor spammails eksisterer. Jeg kender ikke til smartlogs funktioner og havde heller ikke selv opdaget, at blogger havde sat et spamfilter op :-)

  Anjoe, jeg har prøvet det med Enter, det hjalp ikke, og tro mig, jeg kommenterer gerne og hos folk med spamfilter, men den sidste ændring hos blogger har gjort det sværere. Jeg havde spamfilter indtil Inge venligt gjorde mig opmærksom på at blogger sorterere fra, og det fungerede. Jeg kan godt forstå, at du ikke gad spammails, men som sagt, de ligger pænt sammen nu og kan slettes med et tryk :-)

  SvarSlet
 12. anjoe, med lille a, melder tilbage, at når du har skrevet ønsket kommentar hos en med de utydelige bogstaver, da trykker du fluks på Enter ved utydelighed, eventuelt flere gange, og jo, da får du straks efter nye to ord frem; samme hos Smartlog-bloggere.

  Mit eget problem tilbage i henholdsvis 2007 og nok engang i 2009 håbede jeg at have forklaret tydeligt, men desværre nej, og det undskylder jeg! Allerede dengang blokerede blogger ret godt kommentarmæssigt, så at de fleste spamkommentarer aldrig nåede frem på min blog, men alle lå kontra i min mailboks dagligt iblandt ønskede, og det tog tid at slette de uønskede...

  Glæder mig at du godt gider kommentere hos alle, du finder interessante nok - samme gør jeg; har blot været med på en kikker hos dig stort set dagligt i et lille års tid førend markering. Du virker som en dejlig kvinde, og tro mod dit fag, og det kan jeg sørme godt lide :-D

  M.V.H. anjoe, indehaver af 3 blogge

  SvarSlet
  Svar
  1. anjoe, tak for din kommentar og ordene :-) Nu forstår jeg, hvad du mener. Det er fordi jeg ikke selv har den funktion med at få kommentarerne til mail sat til, at jeg ikke fattede det i første omgang :-)

   Slet