torsdag, februar 16, 2012

SLET IKKE GODT

Jeg syntes, at jeg havde et emne inde i mit hoved.

Jeg syntes, at de artikler jeg fandt i går og i dag kunne supplere de artikler jeg skulle bruge.

Nu kan jeg kun konstatere, at jeg vist må starte forfra med et nyt emne. Og jeg har vejledning i morgen middag, min vejleder skal have det skrevne og spørgsmål inden kl 8.30 i morgen. Vores vejleder tager på vinterferie, ellers havde vi først ønsket vejledning midt i næste uge, men måske er det godt nok, for nu kan hun måske hjælpe mig med en problemformulering. Til gengæld må jeg så klare resten af opgaven uden vejledning.

Nå jeg har ikke tid til at sidde her, jeg forøger noch einmal, om jeg kan forbinde de artikler, jeg skal bruge, den teori fra modulet, jeg meget gerne skal inddrage og det emne, jeg synes kunne være sjovt at skrive om.

Landmanden har lige serveret et glas hvidvin for mig, det føles, som om det har femdobbelt virkning, jeg tror lige, jeg skal læse det skrevne igennem i morgen tidlig ;-)

Sov godt og drøm sødt. Du får lige et morgenhimmelbillede mere.

DSC05176

6 kommentarer:

 1. Godt du kan komme i seng og forhåbentlig sove dejligt og være frisk til at give den en skalle i morgen!

  SvarSlet
 2. Jeg håber, det hele falder på plads. Det er altid en spændende proces frem til problemformuleringen:)

  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 3. Håber hjernen har givet dig ro i nat, og dine morgenfriske øjne ser åbningen.

  SvarSlet
 4. Tak for forhåbningerne, Charlotte, jeg har været vågen siden kl. 4 :-)

  Tak eva, jeg håber vejledningen hjælper mig :-)

  Inge, hjernen vågnede kl 4 og vækkede mig med, så vi er knap så friske nu. Der må vist et bad til at få stimuleret hjernecellerne:-)

  SvarSlet
 5. Der skal nok komme styr på alle dine input, når du får problemformuleringen på plads. Men den kan være svær. Mon ikke en samtale med din vejleder, vil hjælpe dig på vej?
  Dejligt indlæg om bordskik. Da mine børn var små og hjemmeboende, foretog vi os aldrig andre ting ved spisebordet. Men når jeg spiser alene, gør jeg det oftest sammen med avis eller tv eller computer. Men sammen med andre synes jeg, måltidet er en hyggelig anledning til at snakke sammen.
  Det er da nogen flotte dækkeservietter. ;-)

  SvarSlet
 6. Tak Betty. Samtalen hjalp, men det er om igen med skrivningen :-)

  SvarSlet