fredag, februar 03, 2012

SMUKKE MORGENER

Frostvejret har givet skønne morgenstunde, når jeg kører til skole. Og i går var ingen undtagelse, rimtågen lagde sig som et eventyrtæppe og fik alt til at se smukt ud.

P1030049

Undervisningen lakker mod enden, denne gang er der sat 3 uger af til opgaveskrivning, det skal ingen hemlighed være, at vi gerne havde set lidt mere undervisning; 2 uger er rigeligt til at skrive opgave i, og vi sidder med en fornemmelse af, at der var mange flere vinkler, som vi kunne have dykket ned i. Jeg håber, at vores litteratursøgning vil give nogle interessante bud på patientperspektivet, og at vi i gruppen får nogle gode diskussioner. Nu vil jeg nyde de sidste morgenture, forhåbentlig lige så smukke som disse dage.

P1030050

God fredag til dig

9 kommentarer:

 1. Skønne smukke morgenbilleder og en skøn fredag til dig..;-D

  SvarSlet
 2. Rigtig god skrive karma til dig.
  Super smukke vinter-morgen-billeder. :-)

  SvarSlet
 3. Der er så smukt her til morgen Vi nyder også solopgangen over havet der lige nu foregår lige ind i vores stue. Desværre er kameraet ikke godt nok til at fotografere det så det bliver en oplevelse, men her til morgen startede det med en lille orange plet i nogle grå skyer og bredte sig så bagsiden af skyerne blev oplyst og fik guldkant. Samtidig kom sangsvaner ind over og jeg bandede over mit kamera der selvfølgelig valgte at slukke på det tidspunkt for at spare strøm. ÆV, men oplevelsen har jeg heldigvis.

  SvarSlet
 4. Hvor ser der smukt ud.
  Jeg sover vidst for længe. ;-)
  jeg ville nok blive glad, hvis jeg stillede uret til vækning en tidlig morgen i de her dage. Måske i morgen?
  Eller måske er jeg for doven?
  Jeg har et spørgsmål til dig om bloggen - hvis du har tid nu, da du skal skrive opgave?
  Hvordan får man bloggen så bred, som din er? Min blog fremtræder 4-5 cm smallere på computeren, og når jeg vælger 'ekstra stor' til billederne, bliver de en del beskåret.
  Har du et råd?
  God weekend til dig - måske kan du holde fri fra opgaveskrivning?

  SvarSlet
 5. Uhhhh - det ser så koldt ud - det er lige før billedet damper! Smukt.
  Ja, det er altid dejligt at lære mere, og at sidde med fornemmelsen af, at der er mere i det, er lidt træls.

  SvarSlet
 6. Blått lys, kald morgen, brr...

  Her var det minus 14 i morres.

  God helg, Lene:o)

  SvarSlet
 7. Bettina Brogaard3/2/12 2:28 PM

  Super flotte billeder. Jeg blev også betaget af tågen, og det så ud som om bilerne sejlede ovenpå.Du skulle have set samme himmel i dag Lene. Lyset var helt fantastisk.

  SvarSlet
 8. Tak Annemarie :-)

  Tak Inge, skrivekarma får jeg brug for, nu kender jeg mig selv godt på det område :-)

  Karin, tænk at i kan sidde i stuen og nyde solopgange, hvor lyder den solopgang smuk :-)

  Tak Betty, jeg holdt helt fri fra opgaveskrivning,malede og flyttede i stedet for :-) Jeg tror, jeg ville fravælge solopgange, når jeg en gang bliver efterlønsmodtager.
  Jeg skal prøve at finde en mail, hvor en anden hjalp mig til at gøre bloggen bredere, men jeg er desværrre ikke særlig klog på det område.

  Charlotte, det var så smukt og koldt :-) ja det er træls, når der investeres så meget i det modul, sygehuset betaler penge, min afdeling må undvære en medarbejder, og jeg vil jo gerne ha noget med hjem.

  Tak i lige måde, Elisabeth, her nøjes vi med 7-10 grader om dagen :-)

  Tak Bettina, vejret ned gennem Jylland var meget skiftende, så den himmel gik jeg desværre glip af :-)

  SvarSlet
 9. Hej Lene, så har vores veje krydset igen, uden vores vidende. Jeg var på kursus lige i nærheden af dit kursus sted (i et festlokale). Fint foto af rimtåge, selv forbrændingen ser spændende ud :)

  SvarSlet