torsdag, marts 08, 2012

NOGET HELT FORKERT og lidt om mænd og kvinder

Mobiluret ringede i morges; det var det jo sat til, men det var blot landmandens mobil, der ringede. Ikke godt, for jeg skulle slet ikke kunne høre den mobil, for på det tidspunkt, den ringer, skulle jeg være på vej til arbejde!

Det var jeg så ikke, jeg kunne huske, at jeg havde trykket på snoozerfunktionen, jeg kunne så konstatere der i morges, at jeg havde slukket for alarmen i stedet for! Mens jeg drønede rundt og prøvede at blive færdig hurtigere end vinden blæser, fortalte landmanden, at han havde da godt nok været på toilettet og undret sig over, at hans mobil ringede så tidligt og blot konstateret, at han godt kunne sove lidt længere. “TÆNKTE du ikke over, at jeg stadig lå i sengen ???” “Næh, jeg var jo ikke helt vågen!” Havde det været omvendt, så var landmanden blevet vækket, det er jeg helt sikker på. Nu kostede det rundstykker og kage på afdelingen, så de syntes da, det kunne være hyggeligt, at jeg gjorde det flere gange. Derudover var der ingen parkeringspladser, så jeg valgte at betale for en parkering i dag. Det blev en dyr arbejdsdag i dag, men en hyggelig én. Nu vil jeg tage traveskoene på og gå en tur, så hjernen kan blive luftet lidt. Solen skinner, sneen er væk, jeg satser på foråret.

P1030129

10 kommentarer:

 1. Århhh mænd altså.. :-) jeg hader at starte en dag på den måde, men det er ok når en anden gær det, og det udløser kage.. :-) vi har haft samme flotte blå himmel her i eftermiddag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det er altid helt ok når andre gør det :-)

   Slet
 2. Å forsove seg er ikke godt. Man blir så forkavet. Dårlig start på dagen. Håper gåturen gjorde deg godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elisabeth, den gjorde godt :-)

   Slet
 3. Åh jeg hader også at komme for sent op, dagen for sådan en skæv start, men godt at resten af dagen blev god...skønt himmel...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, man kommer nemlig helt skævt ind på dagen :-)

   Slet
 4. Åh Åh - jeg frygter den dag det sker for mig, jeg starter hjemmefra kl. 4 for at hente frisk fisk i Aarhus, som jeg skal være tilbage i firmaet med helst inden kl. 5

  SvarSlet
  Svar
  1. Eli, jeg håber for dig, at det aldrig sker :-)

   Slet
 5. Øv. Der er næsten ikke noget værre end en skæv start på dagen. Heldigvis har jeg flex-tid, så jeg skal sove rigtig meget længe for at komme for sent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, i dag havde jeg heldigvis administrativ dag, så det gik kun ud over mig selv :-)

   Slet