torsdag, marts 01, 2012

SELVOM

det er koldt uden for, selvom vejrudsigten melder om mere frost og måske sne/slud, så er der forår i min krop.

Posten kom med den bedste gave i dag, ja jeg har selv bestilt og betalt den, men den passede perfekt til denne dag. I aften har jeg nemlig tid til at læse, formiddagen er afsat til oprydning og rengøring i de rum, som rengøringshjælpen ikke tager. Eftermiddagen er afsat til gåtur og indkøb, og nu er min aften også besat. Jeg skal læse den tredje bog af Linda Olsson, og jeg glæder mig. Har du aldrig læst nogle af hendes bøger, så start med Astrid og Veronika, den smukkeste bog om kærlighedens trængsler og glæder og om venskab mellem en ung og en gammel kvinde. Jeg fik bogen af min lillesøster, for jeg skulle bare læse den. Jeg gav den selv i gave til en kvinde, hvor hendes mand nåede at læse den før hende, og begge havde nydt bogen meget. I min  bogklub var den med som et billigt vedhæng til tredje bog. Nu har jeg en gave til hvem, der nu end skal have den. Og så måtte jeg have nr. 2 bog med også, så jeg kunne tage dem frem en gang imellem og genlæse dem. Jeg glæder mig.

P1030114

Tilføjelse:

Du kan læse Mosekonens anmeldelse af Astrid og Veronika her og Losarinas mors anmeldese af Sonate til Miriam her og Astrid og Veronika her.

16 kommentarer:

 1. Tak for tippet. Den første er netop reserveret på biblioteket. Jeg glæder mig helt. Så skønt at det for en gangs skyld ikke er krimier der er anbefalet, dem er jeg nemlig ikke så gode til. Disse bøger lyder mere som noget for mig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg er spændt på at høre din mening, jeg tror du vil nyde dem :-)

   Slet
 2. Jeg har læst Astrid og Veronika - og var også dybt facineret. Anmeldte den i sin tid på "Johannes Strøtanker". De 2 andre fik jeg til gengæld aldrig læst, så nu ved jeg, hvad jeg skal bestille på biblioteket næste gang. Tak :-)

  SvarSlet
 3. http://johanne-alt-og-intet.blogspot.com/2009/02/astrid-og-veronika.html

  Tror nok, du kan læse min anmeldelse her. Jeg har lidt problemer med at finde ud af den gamle blog. De roder sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne og jeg har tilladt mig at linke til din anmeldelse i indlægget, håber det er i orden?

   Slet
 4. Mit hjerte begyndte helt at banke da jeg så de 3 bøger !! :-)
  Tillykke med en rigtig dejlige gave til dig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri, og jeg tillod mig at linke dine fine beskrivelser af de første bøger. Jeg glæder mig til det bliver aften :-)

   Slet
 5. Jeg købte den om Astrid og Veronika i Oslo og har derfor læst den på norsk, der hedder den "Lad mig synge dig stille sange" (og så bare på norsk:-) Det er en dejlig bog. De to andre kender jeg ikke, men mon ikke de også er læseværdige? Lad høre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg synes helt klart de er læseværdige. De er forskellige alle tre, men rummer smukke ord og smukke historier :-)

   Slet
 6. Tak for anbefalingen, jeg har ikke læst noget af forfatteren. Men jeg vil da lige se, om de mon findes på lydbog....

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Eva, se det ved jeg ikke :-)

   Slet
 7. Der findes ikke meget bedre end at have noget at glæde sig til :-)
  Tak for anbefaling - forfatteren er noteret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Ellen, desværre læste jeg alt for hurtigt, så bogen er læst :-)

   Slet
 8. Jeg kan også stærkt anbefale Astrid og Veronika, som vi læste i min læseklub. Endnu har der ikke været tid til at læse de andre, Linda Olsson har skrevet, men der kommer tid, det er jeg sikker på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, der kommer helt sikkert tid til bøger og så kan de andre to varmt anbefales :-)

   Slet