onsdag, marts 14, 2012

SANSEBOMBARDEMENT

Et billede kan ikke gengive duften af forår eller duften af den friske luft, som får mig til at trække vejret dybt ned i lungerne. Et billede kan ikke gengive lyden af fuglesangens triller, da jeg åbner terrassedøren eller lyden af kartoffelsorterens dumpe beroligende lyd fra kartoffelhuset. Et billede kan ikke gengive følelsen af glæde, da jeg mærker luftens lette kulde og alligevel med lovning på varmere dage. Et billede kan ikke gengive smilet, da mine ører nød budskabet i telefonen. Jeg har fri i dag, og jeg får besøg i eftermiddag af Liselotte. Nu vil jeg gå en tur, lægge dej til boller og få strikketøjet frem, vaskemaskinen vasker lystigt, det bliver vist en dag med tøj til tørre udenfor og tid til en lille kop trappete. Jeg ved, det bliver en dag med strik, snak og latter, det kan kun blive godt, jeg glæder mig.

DSC05287

Må din dag også blive god med tid til latter og samvær.

10 kommentarer:

 1. Jeg er bare så glad for, at du orkede se mig og så med så kort varsel, Lene. Jeg glæder mig! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Liselotte, jeg orkede i den grad :-) og jeg glæder mig også.

   Slet
 2. Det lyder som en skøn dag. I må hygge jer!
  Jeg har selv plottet et besøg ind i eftermiddag. Jeg skal op på bakken, hvor alle grisene bor. Dem skal jeg ikke besøge, men der bor min ven. Kaffe strikketøj og en frieftermiddag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Charlotte. Det lyder som en god frieftermiddag for os begge :-)

   Slet
 3. Herlig dag altså! Hvor skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kong mor, det var så skøn en dag :-)

   Slet
 4. Det har da også bare været den skønneste og mildeste forårsdag - helt sommeragtig, så man kan da kun være i godt humør.
  Og alligevel ... et advokatbesøg vedrørende testamenteskrivning er så ikke lige det mest lattervækkende - men ellers har dagen været dejlig, og det lader det også til, at din har været :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, næh advokatbesøg står nok heller som det mest lattervækkende, jeg kan tænke på, men så er der orden på det, og I kunne slappe af, forhåbentlig, i gårdhaven :-)

   Slet
 5. jEG er imponeret over så dygtige I er til at "gribe dagen". og har frygtelig ondt af mig selv fordi jeg har influenza.
  Og så lige i dette yndige forårsagtige vejr æv .
  Kærlige knus Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, jeg øver mig i at gøre de ting, jeg synes er dejlige. Din stakkel, jeg sender knus og helende tanker af sted til dig :-)

   Slet