søndag, december 01, 2013

SØNDAGSNYDEREN, nu med handicap

Weekenden lakker mod enden, det har været to gode arbejdsdage, hvor der har været tid til faglig snak og tid til fælles spisning med hyggesnak. Weekenden har også været julefrokost sammen med gode bekendte, vi har vist holdt julefrokost sammen i over 25 år, altid den sidste lørdag i november. Det havde jeg så lige glemt, da jeg sagde ja til at tage denne arbejdsweekend. Men det gik jo også endda, landmanden kørte frem og tilbage, så jeg kunne sove, og drikkevarerne var udelukkende af non-alkoholisk karakter. Rundt om i blogland er der masser af dejlige indlæg om jul, 1. søndag i advent, adventskranse osv. Gode tips må du finde der, her har jeg jo kun et: tænd levende lys, skænk dig en kop af din varme yndlingsdrik, find et blad, et strikketøj eller noget helt andet og slap af i sofaen. Og så gør det jo ikke noget, at jeg har købt en julekalender hos Summerbird til landmanden med påbud om at dele med mig; der er nemlig to stykker lækker chokolade til hver dag. I dag var det en lille julegris, den smagte forrygende godt til teen.
P1070394
Naturen var også med mig i dag, en smuk himmel farvet af den meget lave sol fulgte mig hjem. Desværre var jeg for træt til at gå en tur, mens lyset blev til mørke, men nu vil jeg rejse mig, kaste magelighedskappen hen i sofaen, trække i skoene, finde lommelygten frem og gå ud og mærke december måneds friske luft. God 1.søndag i advent.
P1070392

Opdatering: Knap 2 kilometer væk fra gården opdager jeg ikke et hul i vejen, trods det at jeg havde kommelygte med. Landmanden var langt hjemmefra, så der var ingen kære mor, det var bare om at gå hjem igen. Nu sidder jeg med et ømt ankelled med hævelse. Is har været på, nu er der lagt støttebind. ØV!! Godt jeg har strikketøj, te og landmand til at holde mig ved selskab.

18 kommentarer:

 1. Summerbird-kalenderen lyder som en, både John og jeg ville have stor glæde af. Måske ikke vores livvidder, men vores mentale lækkerhedsfornemmelser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, og mens du skrev, opdaterede jeg lige indlægget, jeg sidder nu formentlig med en forstuvet ankel! Så meget for motion, så jeg kunne spise mere chokolade i morgen :-)

   Slet
 2. æv æv din stakkel, jeg føler med dig, jeg har 2 gange i december måned været uheldig, for 8 år siden med en revne i anklen, og sidste år med en revne i knæet, så jeg håber, at din ankel "kun" er forstuvet!!!! rigtig god bedring. Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne, uha det lyder ikke rart, de skader du har haft. Jeg håber det kun er en mild forstuvning.

   Slet
 3. Nej, hvor uheldig du har været. Det var godt, du selv kunne komme hjem. Du har vel mobilen med, når du er ude at gå? Jeg kan se, du er i gang med den rigtige behandling. ICE = is, compression og elevation. Forhåbentlig slipper du med en forstuvning. God bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, jeg har altid mobil med, hvilket min datter driller mig med :-) Hun løber rundt i Kbh uden mobil! Dejligt at høre fra en fysioterapeut at jeg har gjort det rigtig.

   Slet
 4. Sikke da noget møg Lene, håber din ankel hurtigt arter sig igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg kan gå rundt på den med bind om anklen, så jeg håber ømheden snart fortager sig

   Slet
 5. Uh - håber ikke det er alvorligt med anklen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det tror jeg ikke, jeg tager på arbejde, men har meddelt, at jeg ikke kan være med i plejen, for der er stadig en lille hævelse på den ene side af anklen og ømhed på samme sted.

   Slet
 6. Sikke noget med den ankel; håber du hurtigt er på fode igen. Måske skal man ikke gå tur i mørke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, jeg plejer nok at kunne gå i mørke. Jeg har altid min lommelygte med mig, fordi vejen er i elendig stand, men det her hul i vejen så jeg ikke.

   Slet
 7. Tak for det aller bedste råd, jeg har set.

  Og god bedring med ankelen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, ja det råd må du følge :-)

   Slet
 8. Sikke en julekalender. Og sikke en tur. Jeg håber, at din ankel arter sig, så det ikke kommer til at drille for meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, når bare foden er budnet ind, så går det fint :-) Og julekalenderen nyder vi

   Slet
 9. Åh, din stakkel. Godt, der var en sygeplejerske til stede til at lægge støttebind ;-) God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, tak, og hun var rigtig god til den forbinding ;-)

   Slet