tirsdag, december 31, 2013

ET NYT ÅR BANKER PÅ

Nytårsaften bliver en stille aften for landmanden og jeg, jeg skal jo møde tidligt i morgen, men det er helt fint. Så bliver der tid til at tænke over året, der gik og det år, der banker på.

I ønskes alle et godt og velsignet Nytår.

P1070526

38 kommentarer:

 1. Det er nu dejligt med en stille stund til at se frem og tilbage sådan en aften.
  Godt nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, eftertanke er altid godt :-)

   Slet
 2. Ja en trenger litt stille stunder av og til.
  Ønsker deg et velsignet godt nytt år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid, stilhed må der til :-)

   Slet
 3. Fredelige nytårsaftener i stilfærdig tosomhed er nu slet ikke det værste der findes.. osse selvom man ikke skal møde tidligt næste morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, og jeg var for træt den morgen, for vi skulle være sammen med min svoger og svigerinde, men stille og roligt blev det - og sent :-)

   Slet
 4. Her prøves noget helt nyt, en sammenskuds-aften i godt selskab med dejlige naboer og gode nye venner, maden er bestilt udefra og de praktiske opgaver deles ud, således at når man har ydet, kan man nyde ..... jeg glæder mig.
  Godt nytår til dig og landmanden, og god arbejdslyst i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, jeg håber at den nye nytårsaften blev en succes :-)

   Slet
 5. Det lyder som en fin måde at tage afsked og byde velkommen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, der blev tid til samtale, tanker om fremtiden, gudstjeneste på fjernsyn og det smukkeste syn ud over Aalborg by :-)

   Slet
 6. Et begivenhetsrikt år ønsker jeg deg fra toppen av Norge. Her er det ikke en eneste snøflekk å ta med inn i 2014.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Steinkjerringa, tænk at I ikke har snefnug :-)

   Slet
 7. Godt nytår til dig og dine. Dejligt med en stille og rolig aften.
  Jeg vil i løbet af aftenen sætte mig og kikke på stjernerne...(.hvis jeg da kan se dem for raketter....) Den 3 januar skal vi begrave min mor som døde stille og roligt 2 juledag. Åh, hvor jeg synes det er hårdt....

  GODT NYTÅR, Jeg glæder mig til at følge dig og dine i 2014.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan :-) Det gør mig ondt at du har mistet din mor, jeg håber I i morgen får en god dag sammen. Jeg synes det er godt at få sagt på gensyn på en god måde sammen med sin familie.

   Slet
 8. Manden og Konen her i huset, skal også sidde alene. Vi nyder det, og hopper ydmygt ind i det nye år. Godt nyt år til dig og landmanden - og tak for dine skønne reflekterende blogindlæg i året, som snart er gået. Godt nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne, ja som skrev til Overleveren, så var jeg så træt den morgen, at jeg helt glemte at skrive at vi altså skulle være sammen med svoger og svigerinde til en stille nytårsaften :-)

   Slet
 9. Bo har vagt, så det bliver også stille her. God mad med et hold gamle venner. God aften til jer, og rigtig godt nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, håber at Bo også fik tid til at nyde aftenen :-)

   Slet
 10. Godt nytår, Lene. Vi holder nytårsaften hjemme med svigermor. Ungerne vil jo gerne være i nærheden af vennerne, så det indretter vi os efter. Jeg tilbød dem en tur til Madrid, men det afslog de :) og ville hellere ha' den en gang i løbet af foråret. Jeg vil nu også helst stille og roligt ind i det nye år, i stedet for at feste og være 'pligt'-frisk.
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, ja børnene sætter grænserne, vi havde også en del år, hvor vi skulle køre og hente, så ingen alkohol og ikke for langt væk fra vennerne :-)

   Slet
 11. Godt nytår til jer begge. Det er en fornøjelse at følge med her, og næsten-kende dig. Jeg håber 2014 bringer et møde, måske på gangen mellem vores to afdelinger.
  Hos os bliver nytåret også fejret i relativ ro med blot os fire hjemme. Jeg havde aften-nat i går og har igen i morgen, så jeg skal ikke være alt for træt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laura, håber du ikke fik alt for travl en vagt efter nytåret og jeg tænker tit på om jeg måske er så heldig at møde dig en dag på gangen :-)

   Slet
 12. Du ønskes et rigtig godt nytår med tak for mange dejlige blogindlæg i 2014, som jeg har læst med stor glæde.
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne, det er dejligt at vide :-)

   Slet
 13. Du ønskes også et godt og lykkebringende nytår.

  Sikke et dejligt og fredfyldt billede, du har taget af jeres juletræ.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, jeg nyder også mit juletræ :-)

   Slet
 14. Jeg håber, I havde en stille og hyggelig nytårsaften og kom op i tide til et nyt års første arbejdsdag.
  I dag har været vores stilledag efter en hyggelig nytårsaften, der sluttede kl. 4.28, hvor vi havde ryddet al pynt, borddækning etc. væk og sat opvaskeren i gang. Husbonden havde endda fejet mange gange omkring bordet, hvor der lå meget smulder fra bordbomberne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, bortset fra at jeg kom lidt sent i seng (klokken to) så gik både aftenen og næste dag godt :-)

   Slet
 15. Tak -og et godt nytår til dig også :-)

  SvarSlet
 16. Og et rigtig godt nytår ønskes dig og din søde landmand her fra et Havdrup, hvor der er usædvanligt stille i dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, og man kan godt blive stille dagen derpå :-)

   Slet
 17. Kære Lene, tak for et dejligt 2013 med en masse gode indlæg fra dig, du og din familie ønskes et godt og lykkebringende nytår, og forhåbentlig en masse gode mc-ture/ferier også. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, og jeg håber det samme for jer :-)

   Slet
 18. Her var det en stille aften efter eget valg, ganske som det plejer. Ud og gå både i går og i dag. Godt nytår til dig og dine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, jeg får lyst til at gå en tur, når jeg læser din kommentar, men der er mørkt, når jeg kommer hjem, så det går ikke (vores vej er alt for hullet til gang i mørke)

   Slet
 19. Et smukt juletræ! Dejligt, at du har nydt friheden i julen. Tak for din hilsen på bloggen! Godt nyt år til dig og dine - håber vi ses!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Jeg håber også at vi ses :-)

   Slet