mandag, december 09, 2013

GOD MORGEN MANDAG

Fridagen i dag er konverteret til en arbejdsdag. Kolleger skal undervises i trombolysebehandling og for at få enderne til at nå sammen (læs for at kunne få vores meget travle overlæge med) har vi tre sygeplejersker, som står for sygeplejerskeundervisningen, indvilget i at tage ekstratimer i dag. Vi er alle tre på deltid, og det giver luft i forhold til at planlægge møder og undervisning, når man har ledelsens opbakning til at få betaling for de ekstra timer. To af os har også tilbudt at gå på fuld tid i januar og februar, når den store omorganisering starter. Vi har fået og får nye kolleger, men de kan ikke varetage funktionerne som ansvarshavende i aften og nattevagter eller være trombolysesygeplejersker, så de funktioner skal fordeles på de sygeplejersker, der har mere end et års erfaring. Og med fire af dem på barsel er der faktisk ikke så mange at tage af. Min souschef, som samtidig er i gang med en masteruddannelse, ser lidt træt ud for tiden. Det er noget af et puslespil at få alle ender til at mødes.

Når undervisningen er slut i dag, snupper jeg en time eller to ude i Gug. Jeg glæder mig til en kop te, et krus latter og en god snak. God mandag til dig.

P1070425

12 kommentarer:

 1. Vil du på fuld tid Lene.. ?? det lyder nu ellers som om du samlet set har godt og vel fuldtidsarbejde. Du arbejder jo bpde ude og hjemme.
  Gid mandag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, kun for en kort tid, jeg kan ikke holde til det i længden :-)

   Slet
 2. Det var ærgerligt: her havde jeg lige skrevet en temmelig lang kommentar ( for en gang skyld ) og så forsvandt den da jeg trykkede udgiv, vistnok fordi jeg ikke var logget ind!

  Men det korte af det lange er, at jeg har tænkt over dit indlæg om blogging, og jeg synes bestemt ikke at du skal have dårlig samvittighed over det, du bruger din blog så fint, med omtanke og som en slags nødvendig dagbog, synes jeg. Det kan da kun være godt! God tur til Gug!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elin, jeg vil øve mig i at se det som refleksionstid og jeg kom desværre ikke til Gug, planerne blev ændret :-)

   Slet
 3. Jeg håber, din chef VIRKELIG VÆRDSÆTTER at have så fleksible medarbejdere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det gør hun :-) Og prisen i cool cash kan hun ikke gøre så meget ved.

   Slet
 4. Øv, at du ikke nåede til Gug :-(
  Det må være skønt med så fleksible medarbejdere. Må man foreslå, at du gemmer ekstralønnen til et eller andet, du ellers ville være for nærig til at forkæle dig selv med? På den måde får man mere ud af pengene, synes jeg - du gør det jo ikke fordi, du har brug for pengene, men fordi du er en fantastisk kollega :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, ja øv, men det kommer jeg en anden gang :-) God ide med at gemme ekstralønnen og tak fantastiske kolleger genererer fantastiske kolleger :-)

   Slet
 5. Du er da en god kollega og medarbejder, håber du nyder dine næste feriedage og får slappet lidt af. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, jeg vil nyde og har som sædvanlig fået mig selv op i et hjørne, men så vil jeg hygge mig der :-)

   Slet
 6. Dejligt at have fleksible medarbejdere, - og vel også at VÆRE en fleksibel medarbejder.
  Det lød ellers som en god plan med Gug, - men nogen gange må ting udsættes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, kunsten er så ikke at blive så fleksible, at man glemmer at der er andet end arbejde i livet :-)

   Slet