lørdag, februar 24, 2018

Hvis nu

 • jeg skriver det på bloggen, mon jeg så husker det? Når man har ondt i hele højre arm og skulder, så er det bedste ikke at lægge sig på sofaen efter dagvagten. I stedet for skal man tage sig sammen og gå en tur i skumringen.  Bare en halv time er nok, er det jeg siger til patienterne. Hvorfor er det så, at jeg tror, at jeg kun får gavn af en times gåtur, som jeg ikke får gået, for det føles uoverskueligt efter en dagvagt. Den bedste motion er den, man rent faktisk får gjort. • jeg kan huske næste gang, at det med at skrive indlæg og surfe på computeren i sofaen fremmer en dårlig stilling og dermed smerter i arm og skulder. Så nu er jeg flyttet op til skrivebordet. Nu mangler jeg bare at få købt den pilatesbold, som min fys siger vil give mig en bedre arbejdsstilling.
 • jeg kunne huske, at selv om jeg føler mig presset arbejdsmæssigt og selv om jeg føler mig stærk, så er det dumt ikke at tænke på mine arbejdsstillinger og få patientsengene op i en god arbejdshøjde • du så mig nu, ville du se mig smile. Jeg har haft en god dag på arbejde. jeg har ikke skånet mig selv, jeg har arbejdet i dårlige arbejdsstillinger, men jeg har været en god sygeplejerske, også selv om jeg ikke nåede det jeg gerne ville. Jeg er vild med at mærke, når erfaringens rygsæk bliver brugt.  • jeg havde taget mit kamera med på min skumringsgåtur, havde jeg måske fået mere skarpe billeder og nået at fange de mange svaner, der fløj henover mit hoved konstant. Men de bedste billeder er dem, man får taget, så sådan blev det.  Nu har jeg fri i tre dage, og jeg vil nyde dem. Må du nyde din lørdag aften.

15 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt indlæg, Lene! Ønsker dig en skøn lørdag aften i lige måde! ❤️

  SvarSlet
 2. Hvis nu ... jeg synes det er ret dejligt ikke at skulle på arbejde?
  Hvis nu ... jeg synes det er ret dejligt at jeg kan tage væk fra hverdagen og nyde livet på en anden måde et par dage, hvor de fleste skal på arbejde?
  Hvis nu ... jeg stadig efter fem år stadig savner en lille smule det sociale netværk jeg havde da jeg stadig arbejdede?
  Hvis nu ... jeg synes du har en fantastisk måde at beskrive hverdagen på, selv om den kan være hård, sådan rent fysisk, at skulle igennem?
  Hvis nu ... jeg synes, at Lene er en fantastisk kvinde?
  Det gør jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tusind tak for dine skønne ord. Og selv om jeg ikke er klar til arbejdsstoppet, så håber jeg, at jeg forstår at nyde den tid på den måde, du gør. Det er inspirerende :-)

   Slet
 3. Det var dejligt at blive mindet om. Jeg har rettet mig op. Jeg vil gå en tur i formiddag. Jeg vil nyde min fridag i dag.
  Det var et inspirerende indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva, jeg håber at du nyder din fridag. Der er nok at se til i hverdagen for en lærer og en sygeplejerske, vi kan hurtigt få slidt krop og sind.

   Slet
 4. Lørdag aften blev stille og rolig i selskab med Grease på TV2. Det er kult for mig.
  Du gav mig en påmindelse, min pilatesbold mangler luft, det er derfor jeg ikke kan nå op til bordet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, jeg overvejede også Grease, men det blev unge Morse i stedet for :-) Nu har jeg bestilt en pilatesbold, så må vi se om jeg får den brugt.

   Slet
 5. Efter en skøn tur i solen så jeg unge Morse sammen med Zorro.
  Nu skal vi ud i noget vejr som ser dejligt ud men tæt på måske sne....
  Håber du kan nyde dine fridage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, så så vi det samme :-)
   Håber I fik en god tur. Og tak

   Slet
 6. Fine bileder - du bor dejligt. Det er fantastisk, hvad en telefon kan nu om dage, for jeg går ud fra, at billederne er taget med telefonen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, jeg bor skønt og ja det er min mobil, jeg har taget billederne med.

   Slet
 7. Den bedste motion er den, man rent faktisk får gjort.
  Denne din fortrinlige formulering, må være dagens udsagn.
  Selv det at springe over sportssiderne i avisen er mere motion end blot tanken om det. "Burde" skal ikke have for meget magt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, jeg kan ikke huske hvor jeg læste udsagnet henne første gang, men det er så sandt. Så det har jeg taget til mig :-)

   Slet
 8. Ligesom Jørgen var det også sætningen med den bedste motion, der fangede mig :)
  Jeg må huske på det, når jeg kommer hjem - i morgen, for i dag har jeg en tidlig aftenaftale. Men så fik jeg faktisk gjort 5 minutters styrketræning i morges OG 10 minutters pausegymna her på arbejdet. Så jeg pudser lige glorien ;)

  SvarSlet