lørdag, april 14, 2018

Liflig lørdag

Datteren og jeg nød en langsom morgenstart. Brusebadsboller røg i ovnen, der blev plukket blomster og dækket bord. Jeg måtte undvære strikkecafeen i mandags, og udover at jeg så ikke fik hilst på Ella og Liselotte, manglede jeg gode råd fra Liselotte, så jeg kunne færdiggøre min kjole. Beslutningen var hurtig, sms blev sendt af sted; har I tid, og det havde de heldigvis.

DSC_5354

Vi har haft en skøn dag sammen med tid til snak, strik, snak og mere snak. Datteren nød at få lov til at hilse på to af de blogveninder, jeg har kendt længst. Faktisk var de to skønne kvinder årsagen til, at jeg selv begyndte at blogge efter at have læst med hos dem

DSC_5356

Nu er jeg kommet i gang med det sidste stykke kant på kjolen. jeg glæder mig til, at den bliver færdig, for jeg kan mærke, at den nu hæmmer mig i at få strikket andre ting. Til juni er det tre år siden, at jeg begyndte på kjolen.  Undervejs har jeg strikket karklude og sokker, men nu trænger jeg til noget andet. Og næste projekt er klar til at komme på pinden. Liselotte mente, at min hjerne skulle udfordres, så jeg fik det smukkeste garn og opskriften på Vesterhavssjalet. Det glæder jeg mig allerede til at gå i gang med. Men først skal kjolen gøres færdig.

DSC_5358

Sådan en dag kan sprede glæde til flere dage. Og efter en god dag i sofaen nød jeg at gå en god tur på 5 km i aften, mens datteren arbejdede med sin opgave. Hvor er det dog skønt, at der nu er lyst til midt aften. Datteren og jeg har hygget os med en gammel udsendelse med Den store bagedyst fra England. Nu ser datteren film, landmanden og Ayla tager deres vanlige aftenrunde rundt om gården og jeg blogger. God weekend til dig.

DSC_5359

16 kommentarer:

 1. Jeg vil vente i spænding på at se din kjole...er selv lige gået i gang med Vesterhavssjalet i en smuk blå farve. (synes nu ikke det er så let, skal måske lige læse opskriften stille og rolig igennem....)jeg har også flere UFOér der råber a´ mig....men det er jo så rart at starte på nyt. Det der står øverst på min to do liste er et kniplet tørklæde hvor jeg KUN mangler ca 35 cm... go´´ weekend herfra...alle mand af hus: der såes...

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, jeg glæder mig også til at den er færdig. God vind med dine projekter og god arbejdsweekend til jer, her holder landbruget stille, der er for vådt.

   Slet
 2. Sikke da en skøn dag. Og tænk, at din kjole snart er færdig.
  Der sneg sig også opskrift og garn til Vesterhavssjalet ind i min sidste pakke fra Gug, - jeg mangler bare lidt timer i døgnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg glæder mig til at se dit sjal færdig . Det er nok færdig før mit ;-)

   Slet
 3. Den dejlig lørdag hos dig. Glæder mig så meget til at se din kjole komme af pindene. Og ja, hvordan din udfordring bliver mht. Vesterhavssjalet.
  Ønsker herfra en liflig søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg glæder mig også til at se kjolen :-)
   Tak og en god mandag til dig

   Slet
 4. Det lyder som en rigtig skøn weekend!!!!! Kærlig hilsen Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, den bedste af slagsen :-)

   Slet
 5. Det må være dejligt at have så kompetent rådgivning lige for enden af en sms ;) Det bliver spændende med dit Vesterhavssjal.
  Jeg synes det går lidt trægt med mit strikkeri i øjeblikket, så jeg nyder billeder af andres strikketøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det er dejligt med rådgivning så tæt på :-)
   Dit strikketøj kan ikke gå mere trægt end mit

   Slet
 6. Godt med nogle der kan hjælpe - jeg er ved at samle garnrester til et Westknit sjal - har haft en strikkepause (krise) nu er lysten ved at være fundet igen. Fortsat god søndag KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anette og god mandag til dig. Pøj pøj med sjalet :-)

   Slet
 7. Det lyder som den helt perfekte lørdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, det var det og en impulsiv en af slagsen. Vi må gøre den om igen sammen med dig :-)

   Slet
 8. Dejlig lørdag med dejlige kvinder :-)
  Jeg ser også engelsk bagedyst, men det er med hold bestående af tre professionelle dessertkokke - hold da OP, for nogle kage- og dessertkreationer, de kan begå! Og dommerne er superstrenge ...
  Jeg håber du snart bliver færdig med kjolen - det er næsten ikke til at bære, når der ligger nyt garn og bare RÅBER til én om at komme i gang med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det var en skøn dag. det program er jeg ikke hoppet på, for jeg kunne mærke, at det var sjovere at se dygtige amatørbagere. heldigvis har jeg viaplay, så jeg kan se det forskudt op til 24 timer, og da programmet sendes om natten, skal vi have set det inden vi går i seng :-)
   Kjolen ligger stille, for modsat andre, så får jeg ikke strikket, når min hjerne er fyldt op, men lige om lidt vil jeg snuppe strikketøjet og forsøge at komme i mål med halskanten.

   Slet