mandag, marts 30, 2009

FORÅRSTID

Søndagen i den del af Nordjylland, hvor vi huserer, bød på masser af solskin, så kombineret med en rask gåtur for gammel og ung gav det varmen.


Længere nede i landet var de knap så heldig, der var både gråvejr og regnvejr, da datteren og jeg kørte min far hjem sidst på eftermiddagen. Hjemturen til Nordjylland tog vi udenom motorvejen, det er ved at være mange år siden, jeg har kørt gennem alle de små byer på vej til Aalborg, men vi hyggede os og fik snakket om det, vi passerede.


Aftenvagten banker på døren, og hvad laver jeg så så tidligt oppe? Datteren skal til København igen, der er en skole som venter, så selvom hverken hun eller vi er klar til afgang, så må vi vente til næste gang, der bliver hul i kalenderen til besøg i Nordjylland. Jeg overvejer en lille tur til København i min ferie, men landmandsvirkeligheden trænger sig på, der skal både sorteres kartofler og køres i marken, så mon ikke jeg skal tilbyde min hjælp, når mine to aftenvagter er over?

Vi får se, mottoet for al landmandsplanlægning.

6 kommentarer:

 1. Her er det mandagsvirkeligheden, der trænger sig på, så jeg må nok hellere se at komme igang.

  Ønsker dig en dejlig dag og aftenvagt, Lene ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke smukke billeder, Lene, vi havde også sol i går - lige som jer. Det var da en god idé at køre udenom motorvejen, så du fik set de små byer :o)

  Ha' en god mandag!

  SvarSlet
 3. Enhver afsked med sine børn kommer altid for hurtigt, ligegyldigt hvor kort tid der måtte være til næste gensyn.
  Jeg håber for dig, at du kan komme afsted et par dage i din ferie - men landmandslivets betingelser kender jeg kun alt for godt :-)

  SvarSlet
 4. Tak Jeanette og i lige måde :-)

  Madame, normalt skal det gå hurtigt, i går havde jeg jo selskab, så vi hyggede os med det mere sindige tempo :-)

  Ellen, jeg håber også men vi får se :-)

  SvarSlet
 5. Hej Lene
  Ja vi motte undvære solen,jeg som troede jeg skulle nyde min kaffe i Dolerup bakker i solskin,men i bakkerne kom jeg, men uden kaffe.
  Kan du have en god aftenvagt.

  SvarSlet
 6. Tak Conny, jeg håber I har fået solskin i dag :-)

  SvarSlet