fredag, marts 06, 2009

MORGENRUTINER

Klokken 5 ringer mobilen, førhen fik snoozerfunktionen lov til at vise sin funktion to - tre gange, det har ændret sig. Nu er jeg på med det samme.

Vask og hårtørring står herefter på programmet, og langsomt vågner jeg op, dvs. lige for tiden er min hjerne som en radio, man ikke kan finde ud af at slukke, tankerne drøner rundt hulter til bulter, fra det øjeblik jeg vågner.

Så går jeg ned i køkkenet, og hvorfor jeg siger ned, når jeg bor i etplans bolig, skal jeg ikke kunne sige, jeg siger også ned på badeværelset, når jeg står i køkkenet ;-)

Tevandet sættes over, mens jeg smører madder, i denne tid har jeg to på kost, sønnen arbejder her hjemme, finanskrisen gør det svært at få læreplads, så er det godt, at landmanden stod og manglede en medarbejder.

Højdepunktet på morgenen er min morgenmad, A38 med mysli og banan og så afslapning foran computeren. Godt man er voksen og selv bestemmer, hvor man må spise, det var ikke gået for mine børn, da de var yngre ;-)

Om lidt finder jeg bilnøglerne frem, og om 3 kvarter står jeg omklædt i uniform, parat til at modtage rapport fra nattevagten.

Ha en god dag.

7 kommentarer:

 1. Åh ja jeg kender det med tankerne... for mig plejer det at hjælpe, når det lykkes at få en god nattesøvn - men de to ting hænger vist fast i enden af hinanden?

  Sikke en frihed, at du kan spise hvor du vil... mine børn må også spise hvor de lyster, det går jeg ikke så højt op i ;) - jeg vælger mine kampe med omhu ;)

  SvarSlet
 2. Rigtig god arbejdsdag, Lene!

  Det var en hektisk morgen - men det kender jeg også, de dage jeg skal af sted.

  SvarSlet
 3. Hehe, jeg siger også ud og hen og op og ned i de underligste sammenhænge og kan heller ikke forklare hvorfor :) - Ud i køkkenet... det har da aldrig været ude :o)

  Mine morgenrutiner får jeg som regel skældud over: Op 5:50, i bad, tøj og makeup på, et glas vand, ud af døren, en kopkaf og en banan eller anden frugt, når jeg ankommer på pinden kl. 7.
  Jeg har aldrig kunnet spise den første times tid efter, jeg er stået op.

  SvarSlet
 4. Jeg skal også have noget indenbords, inden jeg tager på arbejde. Enten havregryn eller müsli eller - når der er overskud til det - en smoothie. Også gerne en kop te, men det kan også bare blive når jeg lander på pinden, det kommer sig ikke helt så nøje nu, hvor jeg kun har 12 minutters transporttid. Så kan jeg nemlig lige tjekke arbejdsmail og drikke en stille kop, inden dadgen for alvor starter.

  Hav en rigtig god dag, Lene.

  SvarSlet
 5. Sikken energi midt om natten ;-)

  Og blogskrivningsoverskud! Jeg er imponeret!
  Min mave skal helst vågne inden den vil spise - så det bliver til en presset citron i lunkent vand derhjemme og så en banan eller en yoghurt, når jeg er ankommet. Men der står jo heller ingen og venter på mig!

  Hav en dejlig dag!

  SvarSlet
 6. Det er godt med rutiner de binder vores liv sammen. :-)

  SvarSlet
 7. Helle, tankemylder hænger nemlig tit sammen med søvnkvalitet.
  Man skal helt klart vælge sine kampe med omhu ;-)

  Tak madame, nu er jeg jo ene oppe, så jeg hygger mig egentlig :-)

  Ellen, det er sjovt hvor de retninger kommer fra ;-)
  jeg kan slet ikke arbejde uden at have fået et mættende måltid før jeg kører :-)

  Tak Lotte, tænk at have 12 minutter til sit arbejde ;-) jeg havde 5, da jeg boede i sygehusets lejligheder før jeg blev landmandskone, det var lækkert :-)

  Ha Nille :-) vi er jo nogle som starter tidligt, men du vil nok også synes at vi stopper kort efter du er gået i aktion :-)

  Mette, rutiner må der til, det giver plads til kreativitet på andre områder :-)

  SvarSlet