tirsdag, marts 03, 2009

STORE FLYTTEDAG

Tag en afdeling fyldt med patienter, der var vist 30 i går aftes. I min gruppe har 7-8 personer kørestole og skal have hjælp til alt.

Flyt så hele afdelingen fra et sygehus til et andet på 3 timer. Helt rigtigt er det ikke, de sidste dage er der flyttet alle de møbler, computere, flyttekasser med ringbind og hjælpemidler, som vi kunne undvære.

I går aftes måtte vi løbe fra den ene stue til den anden, for så manglede vi handsker, så manglede vi vaskeklude, men alle tog det med godt humør, og vi fortalte patienterne, hvilke dejlige stuer de ville komme ind til i dag.

Ingen ledninger forbundet til sengebordene, fjernsyn og radio til hver enkelt seng, store badeværelser med plads til alt habenguttet, der følger med, når man er halvsidig lammet.

Vi får små telefoner, så kald fra patienterne kun går til de, der er knyttet til den patient. Vi får nye lækre lokaler med mere lys, end vi har været vant til.

I aften møder jeg ind på sygehus Nord. 3 år i mørke, trange lokaler er forbi, vi kommer til at savne nærheden med de beslægtede afdelinger, vi kommer til at savne vore kolleger fra halvdelen af afdelingen, for nu er vi blevet til to selvstændige afdelinger, men jeg tror, vi hurtigt finder os til rette.

Jeg ved, jeg er træt i aften, når jeg kører hjem fra arbejde. Hver eneste ting jeg skal gøre i aften, skal jeg tænke over. Nye koder, nye telefonnumre, nye steder hvor alt ligger. Alt er nyt, men mine kolleger og patienterne kender jeg, og en af patienterne har foreslået, at vi holder indflytningsparty i aften. Jeg har sagt, at så bliver det med lys øl, det syntes han ikke var festligt nok ;-)

15 kommentarer:

 1. Held og lykke i jeres nye lokaler..hvor lyder det spændende Lene. Ja I bliver givet trætte, men mon ikke trætheden bliver opvejet af alle goderne..
  og så skål i lyst øl :-)

  SvarSlet
 2. Tak Anne, der kommer nok nogle savn, især efter de gamle kolleger, men vi glæder os alle til alt det nye :-)
  Vi skåler :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på at det nok skal blive godt, men det er altid en omvæltning at flyttte, også selvom det er til bedre faciliteter. Jeg håber I får tid til at holde "party"

  SvarSlet
 4. Det bliver godt, at komme frem i lyset igen :) og alle de nye ting, ja dem vænner I jer til, sådan er det jo med os mennesker :)
  Nyd din dag :)

  SvarSlet
 5. kagekone, jeg tror også denne flytning bliver bedre end for tre år siden. Da var vi ved at køre ned som afdeling, det tror jeg ikke sker denne gang. Party må der til :-)

  Åhja Helle, mon du ikke prøvede de mørke stuer? de kan dræne en for energi. Det bliver godt og tak :-)

  SvarSlet
 6. Sidder på din skulder - som et lille fnug - og hjælper dig. Så flyver du hjem i aften og får en rigtig god nats søvn.

  SvarSlet
 7. Det lyder dejligt med nye, lyse lokaler, Lene. Det minder mig jo lidt om den kolossale omvæltning, det var for os at flytte til Ørestaden. Det er anstrengende at vænne sig til alt det nye - men efter et stykke tid finder det hele en ny gænge. Jeg håber, du fester i aften :o)

  SvarSlet
 8. Det er sindssygt hårdt at komme igennem processen, men det er bare så skønt bagefter, når man får lidt tid til at nyde alt det nye.
  Det lyder, som om I har fået nogle fantasktiske omgivelser i forhold til de gamle - det var rart med en solskinshistorie midt i al elendigheden.

  SvarSlet
 9. Tak sister, det er trygt og godt at have dig med :-)

  madame, kolossal omvæltning er lige ordene :-) men bagefter bliver det godt :-)

  Ellen, jeg glæder mig også til vi er to måneder længere henne. Og ja solskinshistorier har vi brug for :-)

  SvarSlet
 10. Puha og det er bare så hårdt for alle partnerne også for patienterne :-)

  SvarSlet
 11. Åh jeg vælger at sige tillykke med de nye lokaler, for det kan kun blive rigtig godt, med alle de faciliteter du nævner. Men indkøringsperioden kan sikkert blive en udfordring, men kender jeg dig ret klarer du det til UG. God arbejdslyst og kram herfra!

  SvarSlet
 12. Det lyder spændende og dejligt, men også hårdt. Håber I havde en god fest ;)

  SvarSlet
 13. God arbejdslyst i den nye afdeling. Det er hårdt at flytte, men i sidste ende skal det nok blive godt. Lyse og rummelige lokaler gør godt.

  SvarSlet
 14. Marianne, patienterne var godt trætte i går, så var det dejligt med fjernsyn ved hver seng ;-)

  Tak fru koch, og vi nød det i går aftes :-)

  Jette, vi var trætte i går aftes, men det var godt ;-)

  Betty, tak, når først vi finder rytmen og tingene ;-) så kommer det til at gå som en leg :-)

  SvarSlet
 15. Det lyder sørme godt, Lene - den gamle afdeling var også en sand rædsel at ligge på - mørk og nedslidt. I der arbejdede der skulle have haft et massivt løntillæg!

  Tillykke med alt det nyt :-)

  SvarSlet