onsdag, marts 11, 2009

ONSDAG MORGEN

Tirsdag forsvandt i arbejde og den årlige generalforsamling med tilhørende gule ærter.

Det er godt, at der er fire fridage efter arbejdsdagen i dag, min hals driller og jeg er træt. Men når jeg går ind af døren om 1 time, så er jeg på, trætheden gemmes væk og mærkes først når jeg går ud af døren igen.

I går gik jeg 9000 skridt på de ni timer, jeg var på arbejde. Vi har fået længere afstande at gå, sådan må det jo være, når stuerne nu kun rummer to senge hver. Og samtidig har jeg stadig svært ved at huske, hvor alt er, men hold da op hvor er det lækkert med nyt inventar overalt.

Mit arbejdsliv har været meget turbulent de sidste to uger, og det tærer hårdt fysisk, men faktisk mere psykisk, så jeg glæder mig til min vinterferie i april måned.

Så når vinteren rinder i grøft og grav, så springer landmanden på traktoren og jeg holder ferie, det bliver så godt.

7 kommentarer:

 1. Med min hakke min skovl og min spade! Og smæk blev jeg lige kastet tilbage til mit skolekor i 3.-7. klasse!

  Tak for det link.

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker dig en dejlig onsdag :)

  SvarSlet
 3. Ja, det lyder jo dejligt med en ny afdeling, me alting har sine bagsider. Jeg tænkte meget på det da jeg var indlagt i foråret på ortopædkirurgist i Aalborg. Kors hvor sygeplejerskerne rendte. Der må altså være en lettere måde at gøre det på- små depoter med plaster osv ved hver stue- bare et skab og et ekstra skab med medicin- ikke det farlige men det nødvendige som saltvand og glucose osv.
  Men det er en anden historie.
  Jeg håber du klarer det til april.

  SvarSlet
 4. Mon ikke foråret snart ankommer og du får en roligere tid på arbejds fronten og finder lidt hvile. Indtil da sender jeg dig mange tanker her fra ønskeøen....

  SvarSlet
 5. Troede gule ærter var mere en efterårsret, men nu er du nr. tre, jeg hører, der i denne uge har nydt denne lækre spise.... måske man skulle forsøge sig.... Håber du kan NYDE dine fridag, og få fyldt på energidepoterne ;)

  SvarSlet
 6. Rigtig god ferie, når du når så langt - den trænger du vist meget til :-)

  Se på de lyse sider: Man skal jo gå meget hver dag, og du har da altid gjort meget for at overholde det reglementerede antal skridt.

  SvarSlet
 7. Selv tak Lise :-)

  Tak Helle og må du få en herlig torsdag :-)

  Tak Karin, jeg klarer den, men du har ret, vi må vist have lavet nogle små depoter :-)

  Tak Marianne, og helende tanker sendes til jer, må I snart få lov til at opdage en ganske almindelig hverdag :-)

  Jette, før jeg gik til generalforsamling havde jeg ikke smagt gule ærter, så jeg får det kun en gang om året :-)

  Tak Ellen, jeg trænger. Og jeg synes det er rart at bruge mig selv fysisk, men lige nu er jeg trængt psykisk, så trætter det.

  SvarSlet