torsdag, marts 05, 2009

VÆR VENLIG

at give mig min gode nattesøvn tilbage.

Det er ikke sjovt at skulle møde på arbejde med kun 3½ times søvn på bagen.

En gang hårvask og en portion A38 med mysli og banan er midlet her til morgen for at få energien frem.

Hvad er din kur?

tankevækkende: da jeg for sjov googler "træt sygeplejerske" i billedsøgning, kommer der tre link frem. Gæt hvem de linker til ;-)

12 kommentarer:

 1. Øv, jeg kender det Lene, og det er træls. Desværre har jeg ikke et råd, men mange kom med gode råd på min blog, da jeg spurgte om det for et par uger siden:
  http://huskebloggen.blogspot.com/2009/02/god-nat.html

  SvarSlet
 2. At finde ud af, hvorfor jeg ikke kan sove, og så forsøge at bryde "vanen". Lytte til afslappende musik, når jeg kommer hjem fra arbejde. Et langt bad. Gå til arbejde. Sund mad. Håber du finder din nattesøvn igen - jeg har lige været inde i en periode med manglende nattesøvn og det er ikke sjovt. Hav en god dag. ;)

  SvarSlet
 3. og sådan er der så meget - skidt med google, du finder din nattesøvn igen - a' garantirer ;)

  SvarSlet
 4. Ja - jeg tror også, at det enkleste råd er at tømme hovedet for tanker.
  Men det er det sværeste at gennemføre.
  Kur: Jeg kender ingen, desværre, der kan få én superfrisk på 15 minutter, men det er nødvendigt at holde sig fysisk aktiv dagen igennem for ikke at skvatte i søvn, men det kommer vel helt af sig selv for dit vedkommende? :-)
  Det værste er, hvis man skal ud og køre bil...

  SvarSlet
 5. Ikke mig Lene, min forsvandt også - den blev væk i en autentisk film, jeg så igår.
  Svømmehallen var min kur idag, vandet var 26,5 grader.

  SvarSlet
 6. madame, jeg kan godt huske alle de gode råd ;-)jeg var en af dem som havde fået bugt med søvnløsheden, men det var aftenvagterne, der igen igen + andre spekulationer, som ødelagde det i nat

  tak frk. bibo, tak for alle degode råd, og føj dertil faste sengetider, så når man langt

  Helle, det tror jeg også :-)

  Ellen, og jeg har fået lov til at holde mig fysisk aktiv hele dagen ;-) og der er blevet sunget højt hjemad i bilen, så jeg kunne holde mig vågen :-)

  Lone, sådan en svømmetur gad jeg godt :-)

  SvarSlet
 7. Jeg kan egentlig godt forstå din søvnløshed, når jeg, der har været lidt væk i den virkelige verden, læser lidt tilbage i dine indlæg. For der er virkelig sket noget i din verden med flytningen af jeres afdeling o.s.v. Og helt frisk har du jo heller ikke været undervejs. Så jeg håber du finder roen og rytmen igen - og ellers er baldrian-te afslappende og søvndyssende! Held og lykke med det hele :o)

  SvarSlet
 8. Tak Nina,ja hjernen har sin egen måde at få luftet ud ;-) jeg gad dog godt at det blev om dagen i stedet for om natten, men faktisk fik jeg sat ord på følelser, der fylder i min hjerne, så lidt godt kom der da ud af vågenheden :-)

  SvarSlet
 9. Men Lene, får du ikke først fri kl. 23 efter en aftenvagt? Jeg tror, man er for meget oppe at køre, når man lige går fra sit arbejde.Så kan man ikke sove lige med det samme. Der skal et par timer eller 3 til med musik, læsning, tv eller hvad du har brug for for at komme ned i gear. Og så er natten for kort. Måske er det ikke kun efter aftenvagt, du har problemet? Nej, jeg har ingen gode løsninger.....desværre.
  Men håber for dig, at du finder din nattesøvn igen. Det tror jeg, du gør.

  SvarSlet
 10. Mit bud er, at du har for meget om ørerne.....

  SvarSlet
 11. Betty, det her var efter min fridag :-) men når jeg har været i aftenvagt, har fridag og så skal i dagvagt, så ryger jeg tit i den søvnløshedsfælde. I nat har jeg sovet godt :-)

  Jette, jeg har i hvert fald lidt for meget at tænke over lige nu :-)

  SvarSlet
 12. Altså Lene - - - - vil ikke skælde dig ud i dag - venter til i morgen :D
  Sov så godt.

  SvarSlet