mandag, marts 16, 2009

STILLE FRYD

Det er en eftertragtet restaurant, vi vil på, for der var kun en tidlig og en meget sen tid, så da vi vil have min far med, og han skal køres hjem, og der er en arbejdsdag i overmorgen, så valgte vi den tidlige tid.

Jeg ringede til min far og det første han sagde, var, jeg tænkte på dig og ville ringe til dig. Jeg spurgte hvorfor? Jo, du har jo fødselsdag i morgen.

Min far har ingen korttidshukommelse og dagene kan nemt gå ud i et, så jeg blev så glad over, at han huskede dette. Han var i sit travle arbejdsliv som leder vant til at bruge sin kalender, og det hjælper ham nu.

I morgen er det 1 år siden, min mor blev syg, de var oppe i sommerhuset sammen med mig, vi fejrede min fødselsdag med at tage på galleri og min mor købte det smukkeste billede, som hun havde med sig på hospice. Livet kan hurtigt ændre sig, at min mor skulle dø 3½ uge senere vidste vi ikke den dag.

Og så smiler jeg lidt, når jeg læser om de dage, for her står jo skrevet, at mine trøjer kan min mor hjælpe mig med at få monteret. De trøjer ligger stadig umonteret, jeg troede ikke, de havde ligget så lang tid. Vi fik aldrig tid til at se på de trøjer. Mon ikke jeg skulle gå i gang med dem, så svært kan det vel heller ikke være?

13 kommentarer:

 1. Du trækker så smukt tråde frem og tilbage i tid med dine forældre som det smukke midtpunkt. Er det i dag, du har fødselsadg, Lene?
  I så fald: Et meget stort tillykke!

  SvarSlet
 2. Det var et smukt minde du har om din mor. Godt at høre, at I fik tid, så I også kunne have din far med, som jeg kan regne ud må være gammel. Ja, undskyld - jeg ved godt at det ord ikke er comme il faut, men jeg synes nu ikke vi allesammen skal være unge meget længere end vi er og hos mig er ordet gammel en hædersbevisning. Dejligt at din far havde husket dig.
  Den restaurant ser spændende ud- måske en ide til vores kor, der plejer at gå ud at spise efter vores korlørdage- det må vi se på.

  SvarSlet
 3. Tak madame, og ja jeg fylder år i dag :-)

  Tak Karin, min far er gammel, 78 år,og jeg har som dig ingen problemer med ordet gammel :-)

  Og nu vil jeg snart køre ned og hente ham :-)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med fødselsdagen, Lene.
  Du har dejlige minder om din mor, det er godt. Det er nok især på sådanne mærkedage, at vi mindes og savner, dem der ikke er her mere.
  Håber du får en dejlig dag, vejret kan du ihvertfald ikke klage over.

  SvarSlet
 5. Hjerteligt tillykke med dagen!! Håber, den er rigtig god, og du bliver fejret på behørig vis :o)
  Det er skræmmende, så hurtigt livet kan ændre sig. Vi må huske at glæde os over, hvad vi har, og være der for hinanden, mens vi kan.

  SvarSlet
 6. Til lykke med dagen. Jeg håber den bliver rigtig god for dig - for jer alle tre.
  Jeg er imponeret over, at din far er i stand til at bruge midler til at hjælpe ham med sit hukommelsesproblem.

  Det er ikke spor svært at montere trøjer - bare en anelse kedeligt...se en god, men velkendt film imens :-)

  SvarSlet
 7. Tak Helle, jeg har slet ikke noget at klage over :-)

  Tak Anette, livet er en gave, som vi skal huske at skønne på :-)

  Tak Ellen, min far kan heller ikke afhjælpe alt med sin kalender, men han klarer sig langt bedre end vi havde troet, da min mor døde.

  De trøjer skal angribes i nærmeste fremtid, de er blevet et kompleks for mig ;-)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med dagen her fra sydvest. Så forstår jeg bedre at solen brager ned fra en blå himmel. Kram og klem herfra....

  SvarSlet
 9. Lene - du er en gave til at mestre ordet.
  Tak.
  Samt kæmpestort tillykke med dig i morgen, så er vi lige gamle igen :D
  Føsdagskram fra syden

  SvarSlet
 10. Som de andre siger, du er en mester med de ord, som gør det spændende at følge dig. Stort til lykke til dig fra mig.Ps tak for velkomst for nogle dage siden. Forsøger at skrive din mail adr ind så du muligvis kan gå ind til mig.

  SvarSlet
 11. Tak fru koch, jamen jeg er også helt benovet over al den sol :-)

  Tak sister, det er vi allerede i dag :-)

  Tak Gisela, jeg vil prøve at logge mig på :-)

  SvarSlet
 12. Et lidt forsinket, men bestemt ikke mindre velment, tillykke, Lene. Jeg tror, det har været godt for både du og landmanden at hygge lidt i stearinlysets skær :-)

  SvarSlet
 13. Tak Anita, vi nød det :-)

  SvarSlet