mandag, marts 23, 2009

MANDAGSFRI

Solen skinner heroppe i Nordjylland, så døren får lov til at stå åben ud til gårdspladsen, mens jeg rydder ud i gamle aviser og reklamer. Kommunen har pålagt alle i landzonen en papircontainer, det er det eneste påbud, jeg er glad for, for jeg fik aldrig kørt papir ind på genbrugspladsen, og nu er det dejligt nemt at komme af med aviser og lignende.


Det er helt utroligt, hvad der kommer af reklamer, ind imellem når det aldrig længere end til bryggersbordet, for jeg nærlæser nærmest aldrig reklamer. Nu er der ryddet op for denne uge, så en kop te på trappen blev der også tid til. Det skulle jeg nok ikke have gjort, for nu er halsen lidt ru, men solen fristede mig. Trøjen er kommet på igen, for der skal stadig ryddes ud herinde, og så kan jeg nyde solen på fornuftig vis ;-)

17 kommentarer:

 1. Ja.. der skal nok passes lidt på med at blive for modig i solen..
  Her får vi næsten ingen reklamer, og det er jeg godt tilfreds med.
  Her på Ærø regner der og det skal det blive ved med siger vejrudsigten..

  SvarSlet
 2. Ah det er så skønt at få ryddet ud i det så man kan komme til. Det har man rigtigt lyst til når solen skinner. Solen er desværre ved at være væk her, så det er ærgerligt og koldt.

  SvarSlet
 3. Mette, der er nogle reklamer som er landbrugsrelateret, ellers kunne jeg godt undvære dem. Håber regnen går over i sol :-)

  Karin, det er rigtig dejligt, men nu holder jeg fri :-). Solen er her stadig, jeg håber den bliver til solnedgang :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en dejlig frimandag :)
  Her er desværre ingen sol - jeg savner den helt vildt :)
  God og dejlig mandag til dig.

  SvarSlet
 5. Det kender jeg godt med alle de reklamer, men de skal lige gennemgås på et eller andet tidspunkt, det kunne jo være.......
  God fridag til dig, du er heldig med vejret. Her regner det.

  SvarSlet
 6. Sådan en papircontainer kunne vi godt bruge hjemme hos os! Det lyder smart, at man bare kan dumpe alle aviser og reklamer ned i en container :O)
  Her er det gråvejr, desværre :)

  SvarSlet
 7. Lyder som en rigtig god idé med den papircontainer. Rigtig god fridag.

  SvarSlet
 8. Håber, det ikke blir til mere med halsen end en lille advarsel, og at du nyder din fridag fortsat. Her kunne jeg til tider også godt tænke mig en container frem for de skide reklamer fylder op i et udhus. Her kommer den lokale skole dog ca hver 8. uge og indsamler dem til lejrskoleophold for pengene.

  SvarSlet
 9. Tak Helle, solen var lige ved at forsvinde, men nu er den her igen :-) Håber den også finder vej til dig :-)

  Tak Manna, jeg får aldrig gennemgået de reklamer, så jeg går helt sikkert glip af gode tilbud :-)

  Madame, den container er god. Den bliver tømt hver anden måned, tror jeg nok ;-)

  Tak Anette :-)

  Gisela, det er jo netop det, at det fylder voldsomt op, så jeg endte nærmest altid med at smide det i den almindelige container.

  SvarSlet
 10. Det burde ikke være nødvendigt at fortælle en sygeplejerske at man skal passe på ikke at lade sig snyde af den første forårssol;o)Knus og go bedring.....

  SvarSlet
 11. næh fru koch, det er vel ligesådan med folk i min branche som ryger ;-) men det gør jeg så til gengæld ikke :-) og det hjalp at være fornuftig, det er ikke blevet til mere end ru hals.

  SvarSlet
 12. Jeg har også en container kun til aviser og reklamer, det gør det noget nemmere at komme af med for i løbet af en uge er der godt nok meget der kommer ned i min postkasse af reklamer.
  Det er dejligt at kunne gå udenfor og nyde solen, når den er der:-)

  SvarSlet
 13. Judith, der kommer rigtig meget, og solen fik også lov til at gå ned i fuld skue her :-)

  SvarSlet
 14. Sidste år fik jeg "nej tak til reklamer" på postkassen og det har altså lettet det meget. Jeg bruger nettet, hvis jeg leder efter et godt tilbud :-) Solen så vi ikke meget her i hovedstaden. Idag er det gråt og koldt, øv

  SvarSlet
 15. Jeg gør nøjagtig som Marianne. På med det lille skilt, og så ind på nettet, hvor aviserne ses som PDF i de fleste tilfælde. Men er det noget særligt, man har brug for, så er det nok noget andet. Postbudet vil nok ikke differentiere i udleveringen af reklamer. Men så er det jo godt med en hjemmecontainer.
  Håber halsen er i bedring! :o)

  SvarSlet
 16. Det er altsaa ogsaa helt vildt saa mange reklamer I faar i DK. Vi faar dem slet ikke her. Vi faar bare menuer fra spisesteder og visitkort fra taxafirmaerne, men de fylder knap saa meget.

  SvarSlet
 17. Marianne, det ville jeg også, hvis ikke det var fordi der er nogle af reklamerne vi godt kan bruge :-) og her skinner solen.

  Nina, halsen bliver ikke til mere end en ru hals ;-) heldigvis for det

  Tina, det er helt vildt, hvad der kommer. Og her ude på landet får vi 4 ugeaviser og reklamer fra diverse byer omkring os ;-)

  SvarSlet