lørdag, oktober 13, 2012

MON MAN TØR FORSØGE EN TREDIE GANG?

Sidste gang rendte vi ind i regnvejr. Det gjorde vi også denne gang. Vi vidste det godt og havde taget regntøjet på, men havde troet, at det ville forsvinde, når vi kom syd for Viborg. Det gjorde det ikke! Vi havde tørvejr, mens vi kiggede på udstyr, især nyt samtaleanlæg, og samtidig skulle vi da lige kigge på alle de skønne motorcykler i Ølgod. Vi nåede lige at tage den te og den bolle, som vi skulle have haft på turen nedad, på første rasteplads på vejen hjem, hvorefter regnen satte ind igen.

P1040467

Lidt brugerunformation: 6 grader kombineret med regn og blæst mærkes rimeligt koldt, selv om vi havde alt udstyret på. Nu er vi hjemme igen, der er ild i brændeovnen, der er te i kanden, og vi fik da en udflugt ud af dagen.

P1040468

8 kommentarer:

 1. Uha, det lyder koldt og vådt. Er det ikke ved at være slut med motorcykelture for i år, jeg synes ikke jeg ser så mage på gaderne længere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, vi mødte faktisk en stor flok på vejen, men det er ved t være sidste udkald. Og det var meget vådt og meget koldt :-)

   Slet
 2. Ja, det lyder ikke så behageligt, som det kan være med en mc. Men flotte skybilleder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, det var en kold omgang, mest pga regnen, men vi håber stadig på en tur mere inden motorcyklen sættes i stald :-)

   Slet
 3. Har du set tabeller over the chill factor? Det er forbløffende, så stor en indvirkning vinden har på den oplevede/følte temperatur.
  Kan godt forstå, at I efterhånden trængte til andre vinde end kartoffelvindene ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen,vinden spillede helt klart en rolle i oplevelsen af temperaturen, ligeså de våde fødder og hænder :-)

   Slet
 4. Uf jeg sætter mig ikke på motorcyklen når det er så koldt, men kan godt forstå at I trængte til en tur..Forhåbentlig bliver vejret bedre næste weekend så der burde være en chance for at få en mere fornøjelig tur i tørvejr..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, vi trængte og vi håber næste weekend ser anderledes ud :-)

   Slet