onsdag, oktober 31, 2012

OKTOBER MÅNED

Det er den sidste dag i måneden, den sidste efterårsmåned banker på. Tiden løber stærkt lige nu, jeg når ikke at få fordøjet indtryk, før de næste banker på døren. Jeg har masser af billeder liggende fra kongressen, ikke billeder af mennesker eller omgivelserne, men billeder af powerpoints. Det er den eneste måde for mig at fastholde det sagte, for oplægsholderne snakkede så meget og satte så meget på deres powerpoint, at det kombineret med engelsk med megen accent gjorde det svært at følge med. Egentlig havde det været min plan at søge efter artikler med oplægsholderne, for det kunne have gjort min hjerne indstillet på ordene, der blev brugt, og emnerne, der blev omtalt. Det nåede jeg aldrig, så jeg tog billeder, masser af billeder. Dem skal jeg nok skåne jer for. Og som jeg skrev i går, ingen af oplægsholderne havde lært om formidling, sådan som jeg lærer det nu, eller rettere sagt de er blevet skolet til gennem et langt uddannelsesforløb og et langt forskningsliv, at SÅDAN skal man gøre det.

I stedet for kan du kigge på billeder af Gaudis finurlige huse, kønne er de ikke, men specielle, det er de.

P1040559

P1040558

Og lidt længere ned mod Ramblaen kom et andet hus, lyset og den tætte bebyggelse gjorde det svært at fotografere. Begge huse kunne besøges, og det må være en oplevelse, for facaden er kun en lille del af de spændende byggerier.

P1040562

P1040562

God tirsdag til dig.

16 kommentarer:

 1. Nej kønt er det nu ikke.. Men jeg synes det er fedt med den slags afvigende byggeri mellem alt det andet. God dag hos dig Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge
   Det liver op i bybilledet :-)

   Slet
 2. Hmm nok mere specielt end kønt, jeg tror han har læst en del eventyr..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, man føler sig nemlig hensat til eventyr :-)

   Slet
 3. Skønne huse. Jeg synes, det er dejligt med noget afvigende i gadebilledet. Man kan godt blive træt af enshed. Vi mødte et Hundertwasserhus i Magdeburg. Det var altså også fantastisk. Lignede lidt en lagkage, som nogen havde tabt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. fruen i midten, jeg gad godt se et Hundertwasserhus, og jeg synes også det liver op i bybilledet :-)

   Slet
 4. En stund siden jeg kikket innom deg, Lene. Jammen har du opplevd mye siste uken! Flotte bilder fra Barcelona, som jeg forøvrig aldri har besøkt. Står på ønskelista mi over mulige reisemål.

  Lurt å ta bilder av powerpoints. Spesielt når det går så raskt som du beskriver fra din kongress.

  God onsdag. Pust ut, pust inn...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elisabeth, jeg puster og puster :-) Og jeg er glad for mine billeder, lige nu får de lov til at ligge :-)

   Slet
 5. Er jeg virkelig den eneste, der synes, at de huse er flotte (smukke)? Jeg har desværre aldrig været i Barcelona, selv om det har skullet være et par gange. Men en skønne dag ...

  Det må have været anstrengende med nyt stof på engelsk med diverse accenter. Jeg har det selv sådan, at jeg begynder at koncentrere mig om sproget i stedet for indholdet. Det var en rigtig god idé at tage billeder. God arbejdslyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rasmine, jeg vil ikke kalde dem smukke, men de vækker min nysgerrighed og jeg nød at se på dem :-)
   Tak,det blev nemlig alt andet end indholdet, man kom til at fokusere på.

   Slet
 6. Specielle huse synes jeg; jeg tror faktisk ikke, jeg kan lide dem, på den anden side så bryder de gadebilledet og man vågner op og foholder sig aktivt til dem - og det er i sig selv interessant.

  Det er rigtig godt, at du har taget billeder af alle overheadsene, så har du mulighed for at genopfriske det hele fra kongressen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg gad godt komme ind og se dem, for de skulle vist være lige så spændende indeni samt på taget :-)
   Jeg var ilde stedt, hvis ikke jeg kunne kigge på de billeder :-)

   Slet
 7. Spændende huse. Jeg har desværre aldrig været i Spanien, men det kan vel nåes endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det kan helt sikkert nås endnu :-)

   Slet
 8. Billederne af Gaudis huse inspirerer virkelig til at tage til Barcelona for at tjekke dem ud. De er flotte, synes jeg. Måske lige lidt for meget af det gode, men sjove at se på.
  Mht. foredrag og powerpoint så er der virkelig mange, der kunne lære virkelig meget om præsentationsteknik. Ikke bare at billeder giver lige så meget som ord, og at for mange ord slører billedet, men også om at tale langsomt og tydeligt, samtidig med at man ikke taler ensformigt. Fik I ikke udleveret noget materiale, eller kan det mon findes på en hjemmeside? Ellers er det jo godt, at man kan tage billeder af præsentationerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, de sætter ens tanker i gang :-)
   Nej, hvad vi hørte, var hvad vi fik.Så belært af erfaring tog jeg masser af billeder :-)

   Slet