lørdag, august 23, 2014

LØRDAGSAKTIVITET

Datteren og kæresten skal låne sommerhuset, og da jeg fluks sagde ja til en middagsinvitation, den dag jeg flyttede os hjem fra sommerhuset, så blev sommerhuset aldrig gjort ren. Det er det så blevet i dag! Der var rolig på afdelingen i går aftes, vi var for en gangs skyld tre sygeplejersker, der både kunne være ansvarshavende og trombolyseansvarlig, så jeg fik lov til at afspadsere en time. Det gjorde, at jeg både kunne sove længe og alligevel stå rimelig tidligt op – jeg følte mig for første gang i flere måneder udhvilet, en meget mærkelig følelse, men skøn! Så nu er sommerhuset gjort rent, alle gulve er vaskede, og  jeg skal til at gøre mig klar til aftenvagten.

Du ønskes en god lørdag med et “postkort” fra Østrig, det stammer fra 2006, året hvor vi tog på vores første motorcykelferie sydpå.

P1010075

18 kommentarer:

 1. Det er skønt, hvad sådan en time kan gøre :-)

  SvarSlet
 2. Det der 'udhvilet' er godt at mærke, og helst ikke så sjældent, at det føles helt fremmed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anonym, nu har vi heldigvis det køligere om natten, for det har her i sommeren været skyld i min manglende udhvilethed :-)

   Slet
 3. Tak i lige måde, Lene. Sjovt jeg er ret sikker på, at jeg har været på dette sted og fotograferet denne smukke udsigt på min første tur til Alperne. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ilse, som jeg husker det var det på en endagstur ind i Østrig fra Garmisch-Partenkirchen, så stedet må være nær grænsen :-)

   Slet
 4. Det var da vist på høje tid, du oplevede at føle dig udhvilet igen, hvis det ligefrem var en fremmedartet og 'mærkelig' følelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, med den varme vi har haft i år, så er det meget lang tid siden jeg har sovet godt og så har jeg nok holdt fast i at syv timer i sengen måtte være nok, det gjorde jeg ikke i går, og det var godt :-)

   Slet
 5. En time der gjorde underværker.. :-)

  SvarSlet
 6. Her har huset også fået den helt store omgang med vask af vinduer og gulve, ja selv ovnen er rengjort, så i morgen er det ren nydning...... Nå ja, bilen kunne da også godt trænge til en omgang, men nu får vi se

  SvarSlet
  Svar
  1. Jette, rigtig god nydning i dag, bilen kan vente :-)

   Slet
 7. Åh så skønt at få sovet ordentligt for en gangs skyld!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, du kender det :-)

   Slet
 8. Du fortjener en afspadseringstime, så godt til dig.

  Ønsker en dejlig søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Abildjyde og god søndag til dig :-)

   Slet
 9. Dejligt med friske kræfter.
  Tak for postkortet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, selv tak og kræfterne fik jeg brug for i aftes på arbejde :-)

   Slet