mandag, august 04, 2014

REGN OG SOL

Dagens arbejdsdag startede med regnvejr og et lille tørklæde om halsen. Og da jeg forlod arbejdet var det i høj solskin og absolut ingen behov for en lille klud om halsen. Jeg glæder mig til at slippe de ansvarshavende tøjler, men jeg har da fået trænet mit overblik og evnen til at koordinere stuegang. Normalt tager vores to ledere sig af den ansvarshavende funktion i dagtiden, og så har vi andre koordinatorfunktionen på skift, men så mange har vi ikke været på arbejde i disse dage, så jeg har varetaget begge funktioner, nogle dage på bedre vis end andre dage, men jeg gør, hvad jeg kan, og så kan man ikke gøre mere. Det blev også til overarbejde i dag og formentlig også i morgen, som er min sidste dag som ansvarshavende i dagvagt. Der var flere end mig, der havde hektiske røde kinder, da de gik hjem. Vi bliver godt nok udfordret denne sommer, og da feriesæsonen med så mange medarbejdere varer mindst august ud, så bliver det nok først i september, at det normaliseres. Fra de afdelinger, vi overflytter til, hører jeg også om overbelægninger en masse. Mange steder lægger man jo afdelinger sammen i højsæsonen for ferier, for at medarbejderne kan få sommerferie i sommerperioden, men patienter bliver syge uanset hvad, så der er travlt rundt omkring på de danske sengeafdelinger. Jeg håber, at vi alligevel formår at sende et smil eller to til alle dem, vi møder på vores afdeling.

regnvejrsmorgen

12 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på I også har sendt smil i dag., :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det tror jeg også. Vi har smilet til hinanden og det plejer at forplante sig ud til patienterne :-)

   Slet
 2. I har godt nok travlt, og så skal det vare hele august,skriver du - pyh! Godt, at I kan nå at smile til hinanden, så går det hele lidt lettere. Jeg var med mor til scanning på Mølholm igår, og det var lige før, vi tilgav den søde scanner-operatør den næsten timelange forsinkelse, bare fordi hun smilede, informerede, beklagede og smilede lidt mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, et smil kan gøre meget, men det skal være ægte og beklagelsen ligeså:-)

   Slet
  2. Du har ret, men det var ægte - begge dele :-)

   Slet
 3. Jeg er godt nok imponeret over din evne til (at prøve på) at holde humøret højt i ferieperioden. Bare I alle holder til det.
  Måske det også hjælper, at regnen og de lidt lavere temperaturer er kommet tilbage :-) Jeg synes, alt arbejde er lettere ved 21 end ved 28 grader.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, jeg kunne ikke hvis ikke jeg havde mine kolleger, og i går var jeg grædefærdig fordi jeg troede det var min besøgsuge hos min far og jeg orkede ganske enkelt ikke at køre så langt efter arrbejde, men heldigvis havde jeg husket forkert :-) Og temperaturerne hjælper meget!

   Slet
 4. Pyh hvor du pukler, og så skal det vare august ud - men du er supergod til dit job, og du elsker, når der er fart over feltet. Forhåbentlig kan du så geare helt ned på dine fridage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, det er vigtigt for mig at understrege at vi knokler alle sammen. Og jeg har tre fridage lige om lidt med gode ting i rygsækken :-)

   Slet
 5. Hold op I løber stærk - jeg læste via en facebook ven - en offentlig indlæg med overskriften "EN SYGEPLEJERSKES DAGBOG" - det var underskrevet "HILSEN EN SYGEPLEJERSKE FRA EN MEDICINSK AFDELING I REGION NORDJYLLAND.

  Del gerne…"

  Hun kunne være kollega til dig på en anden afdeling - de havde også alt for travlt og desværre vist ikke jeres gode arbejdsmiljø - jeg håber I passer på hinanden og får givet den rette feedback til de ansvarlige. KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, jeg har tænkt på de medicinske afdelinger vi sender patienter videre til. De er overbelagt, men skal tage vores patienter, for ellers kan vi ikke tage alle de nye patienter, men jeg håber de går videre til deres ledelser.

   Slet
  2. Ja - det håber jeg også for det er jo den eneste måde man kan frembringe ændringer - god dag KH Anette

   Slet