torsdag, november 26, 2015

Lidt af hvert (et rammende udtryk for min hjernevirksomhed)

To arbejdsdage med hver sit indhold. Starten på begge dage var ikke den bedst ønskelige, jeg var dødhamrende træt i går morges, da jeg vågnede, og tanken om køretur på to timer hver sin vej med mig som chauffør og oplæg foran 70 mennesker om vores tværfaglige arbejde gjorde mig endnu mere træt. Trætheden var jeg selv skyld i, jeg havde inviteret kolleger til strikkeklub aftenen forinden, og vi hyggede os, så det blev sent, inden jeg kom i seng. Men da jeg så sad i bilen med gode kolleger, så gik snakken jo og jeg livede op. Det var dog en træt sygeplejerske, der skænkede sig en god kop te vel hjemme igen, før end jeg hoppede ud i bilen for at køre til udvidet korøveaften. Som altid letter trætheden, når jeg er der og synger af karsken bælg. Som altid kan jeg ikke finde ud af at finde min seng, når jeg kommer hjem, skulle jeg følge mit vanlige søvnmønster, skulle jeg gå direkte fra bilen og ind i seng. Nu blev det igen alt for sent, inden jeg kom i seng. Så i morges hamrede jeg mit skinneben ind i opvaskemaskinelågen og slog flis af et ildfast fad. Sådan fortsatte dagen heldigvis ikke, det blev en god dag, en rigtig god dag:

· Forberedelse til vores forskningsprojekt, fandt artikler til kollegerne og sendte mail om møder og plan for møderne

· Møde med min ledelse om indsatsområder i foråret

· Deltog i tværfaglig teamkonference og fik givet feedback til kolleger om gode sygeplejefaglige input i den tværfaglige debat.

· Forberedelse til et kursus i forår, hvor jeg bookede lokaler og sendte mail

· Møde i dokumentationsgruppen med en givende diskussion

· Referat og opfølgning på mødet

· Spørgsmål fra køkkenassistent om et ernæringsprodukt og opfølgning på dette

· God snak med min kollega i ernæringsteamet og vurdering af vores fokusområdetavle

· Frokost

· Forberedelse til en lille lærende konference med vores neuropsykolog

· Deltog i denne konference

· Møde med vores to sygeplejestuderende, som næste forår skal skrive bachelor. Når nu bachelordating på sygeplejeskolen blev aflyst, så datede jeg da vore egne studerende. Nu ved de, hvilke emner, vi gerne så undersøgt.

· Vi fik også snakket om, hvordan vi på afsnittet arbejder med udvikling og forskning. En rigtig god afslutning på dagen.

· En halv times overarbejde for at lukke løse ender, inden jeg nu er gået på ferie!

Og som indlæg, så også skribenten. Jeg elsker det impulsive, det afvekslende, det at lade sig inspirere, men jeg kan også arbejde struktureret og i punktform. Ferien begynder med arbejde, for jeg har ikke kunnet koncentrere mig om kritisk læsning af artikler til forskningsprojektet på arbejde, så nu snupper jeg den store afhandling før weekenden og dernæst en artikel om dagen efter weekenden, og så afspadserer jeg timerne på en decemberdag, hvor det giver god mening. God mening giver det at synke ned i sofaen, lade ørerne lytte til de sidste timer af Rosendyrkerne og så forsøge om min finger, som pludselig fremstod hævet i morges, vil være med til at strikke.

God aften til dig.

P1030993

8 kommentarer:

 1. Ih hvor kan jeg huske det - det med ikke at kunne finde sin seng. Det var jeg meget slem til, da jeg arbejdede, for jeg syntes jeg var alt for lang tid hjemmefra til også at kunne nyde min fritid i tilstrækkeligt omfang - naturligvis med det samme resultat som dit: Man er alt for hamrende træt, når man står op om morgenen.
  Men jeg klarede det mirakuløst hele vejen igennem uden at falde i søvn bag rattet, selv om jeg sommetider måtte køre med alle vinduer åbne. Også i bidende kulde ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, godt at der ikke skete dig og andre noget. Efter at jeg havde været til læge pga konstante svimmelhedsanfald, blev jeg beordret til mere søvn, og det overholder jeg som ofte, men jeg elsker at sidde længe op, især som du skriver, hvis det har været hektisk, så vil jeg gerne forlænge dagen lidt mere :-)

   Slet
 2. Det er jo sådan det er, dejligt selskab og spændende projekter liver op trods manglende søvn - som så bider i sidste ende. Jeg kender det godt, har endnu ikke lært og gør det igen og igen.

  Du har en alsidig dag, og jeg er absolut imponeret over hvor meget du når.
  God ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, og sådan må det vel også være, når bare vi indimellem passer på os selv. Tak, jeg sidder her lidt søvnig, men veludhvilet og tænker, at ferien skal udnyttes godt :-)

   Slet
 3. Rigtig god ferie. Du fortjener det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, jeg nyder den :-)

   Slet
 4. Hold da op en travl dag med mange forskellige opgaver lige i halen af hinanden. Jeg er imponeret af, hvor meget du kan nå på en dag. Der er ikke noget at sige til, at du er træt, når du kommer hjem. Når jeg kommer på den hospitalsafdeling, hvor jeg hører til, kan jeg også godt se, at både SOSU'er og sygeplejersker løber stærkt, men jeg var ikke klar over, at dagene kan se sådan ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det er jo forskellige funktioner vi har, så jeg er ikke så meget ude hos patienterme. Og tak :-)

   Slet