onsdag, november 11, 2015

Plus og minus

Det havde fyldt hele arbejdsdagen som en murrende fornemmelse, jeg havde meldt mit afsnit til bachelordating. Jeg havde aldrig prøvet det før, havde egentlig heller ikke tid til at forberede mig, men forsøgte alligevel at stjæle minutter hist og pist og satsede på, at min erfarenhed kunne gøre ud for resten af forberedelsen. Det det gik ud på og som mine unge kolleger havde forklaret mig, var, at man inviterer praksis til at komme med problemstillinger eller projekter, som vi tænkte kunne være oplagte at skrive bacheloropgave om. Vi havde faktisk fundet tre forskellige emner og jeg håbede inderst inde, at nogen ville se lyset og vælge et af de emner. Jeg drog af sted med favnen fuld af mapper, som udgjorde min eksterne hukommelse, blot for at komme til en dør på sygeplejeskolen, hvorpå der stod, at bachelordating var aflyst pga for få tilmeldte! ØV

Da jeg stod ude ved skolen, opdagede jeg, at jeg havde glemt min pung hjemme på gården. ØV jeg skulle jo have købt lidt på vejen hjem. Pludselig så jeg kassen i Føtex for mig, der stod da vist at man kunne betale via mobilepay, Føtex ligger lige ved siden af skolen og ganske rigtig, en ung kvinde forklarede mig, hvordan det virkede, og så fik jeg handlet ind uden dankort og penge i lommen. Genialt!

Nu er jeg så hjemme før tid og har tænkt mig at få læst noget faglitteratur og besvaret mails. Men først skal alle I, der ligesom mig glemmer I er på instagram eller ikke er på det, alligevel se min smukke morgen. Jeg mødte en time senere for at kunne deltage i det der datinghalløj til klokken 16, og det medførte en smuk gåtur fra p-pladsen langt fra sygehuset. Skønt.

Te er brygget, rodfrugtsuppe og grovciabattabrød er hjembragt, ingen kor i aften, jeg kan nå at bruge to timer på faglitteratur og endda have tid til overs til hyggelæsning (magasinet Liv er nemlig også kommet med hjem) God onsdag til dig.

DSC_0286DSC_0288

20 kommentarer:

 1. God onsdag og læselyst til dig. Jeg satser og tager hjem til min svigerinde et par timer til rester og hygge, inden drengene skal i seng. Helt upraktisk er min bror i København, men så er det da godt, at resten af familien gerne vil dele deres rester med mig :) Så håber jeg bare ikke, at jeg skal bruge hele natten på at få mine slides klar til i morgen.
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, jeg håber alt gik som det skulle, og at du ikke arbejdede hele natten ;-)

   Slet
  2. Det gjorde det. De studerende var glade for mine input, og glade for muligheden for selv at lege med tal. Og jeg fik da 5 timers søvn :)
   Mette L

   Slet
  3. Super, men knap så super med søvnen :-)

   Slet
 2. Det er da lidt af en ØV-dag, men du tager det pænt og ser alligevel på det positive. Det vidner om et lyst sind.

  Bachelordating lyder ellers spændende. Jeg håber, I kan arrangere det en dag med flere tilmeldte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, resten af dagen var god, så det gjorde nok udslaget :-) Det var sygeplejeskolen, der arrangerede, jeg håber de prøver igen.

   Slet
 3. Smart at man efterhånden kan betale med MobilePay mange steder i butikker nu. Mon ikke den form for betaling efterhånden overhaler Dankortet.
  God aften hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Inge, det er så smart :-)

   Slet
 4. MobilePay er en glimrende opfindelse! Nu er der endnu mindre grund til at have kontanter på sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er så smart, også venner imellem, der skal dele en regning på restaurant eller lignende.

   Slet
 5. LIV er et fint blad, som jeg også læser.
  Tak for billederne - jeg kom aldrig igang med Instagram - har også droppet twitter. Idag ville jeg harve ønsket, jeg havde betalt med kontanter. Jeg leverede en alt for dyr kjole tilbage i butikken efter husbond fik mig til at se lidt mere realistisk på den. Men da jeg havde betalt med kortet, kunne jeg ikke få pengene tilbage. Så nu har jeg et gavekort til en meget lille specialforretning med dyrt tøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, selv tak, jeg glemmer hele tiden at tjekke det instagram. Øv det er vist første gang jeg har hørt den begrundelse for ikke at ville give pengene tilbage. jeg ved godt at forretningerne ikke er forpligtet til det, men det er nemlig svært i specialforretninger med et snævert udvalg at få brugt sådan et gavekort.

   Slet
 6. Øv det var aflyst, og det står på døren, og ikke meddelt pr. mail/sms til de tilmeldte, nu der var en tilmelding.
  Det er nu dejligt det er muligt at benytte mobile pay - har ikke selv oplevet at mangle kortet, da den altid ligger sammen med mobilen, men til loppemarkeder, bagagerumsmarked etc. hvor det ellers var kontanter tidligere, er løsningen genial.
  Dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, mit kort er i min pung, og den er normalt altid med mig, men jeg havde glemt, at den lå i en anden taske :-)

   Slet
 7. Wauw for en flot morgen!
  Men øv med det aflyste bachelordating; man skulle ellers tro, de studerende ville komme strømmende til et møde med emner til deres bacheloropgave.
  Jeg kan også godt lide Mobile Pay - det er bare ret farligt! For min konto.

  SvarSlet
  Svar
  1. Coony, det var så smukt. Det var nu ikke de studerendes skyld, for de kunne bare komme. Det var praktikstederne, der skulle tilmelde sig.

   Slet
 8. Det var da godt, at du havde husket din mobil! Flot solopgang og god torsdag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, Fruen i midten og en god aften til dig. Min mobil er næsten altid med :-)

   Slet
 9. Fagre nye verden... Jeg har nu også været glad for muligheden for MobilePay.
  Hvor er det en flot himmel du har leveret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, det er dejligt nemt. Klaverstemmeren blev også betalt via mobilepay. Og den himmel kan jeg kun blive glad af at se på :-)

   Slet