fredag, september 15, 2017

Weekendfri

og jeg håber på, at den byder på travlhed i landbruget. Vi får se, man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt, siges der.

DSC_4544

I dag havde jeg en kombinationsfunktion, jeg tog mig nemlig af dagafsnittet og en ny læges introduktion til samme afsnit, mens jeg også fik ordnet nogle punkter i forhold til min funktion som uddannelses og udviklingsansvarlig. Den studieplan min kollega og jeg har knoklet med og som jeg på et tidspunkt, hvor jeg skulle have den skrevet færdig og sendt af sted, var ved at miste modet over, er nu godkendt. Og den er ikke blot godkendt, den er blevet rost og anbefalet en anden (med min funktion) at lade sig inspirere af. Så min kollega og jeg smiler, hver gang vi taler om den studieplan.

DSC_4546

Faktisk har jeg smilet og leet meget i dag på arbejde. Så selv om jeg igennem længere tid har været så træt, når jeg kommer hjem, så er jeg grundglad for at være på arbejde. Det er en fed følelse.Og så har jeg nogle fantastiske kolleger, som altid har det gode forløb for patienten for øje. De er så dygtige, engagerede og motiverede, jeg er stolt over at være kollega med dem.

DSC_4547

Håber du får en dejlig weekend. Jeg vil varme lidt suppe til mig selv og nyde, at mejetærskeren langt om længe er kørt ud af maskinhuset (og nej, det er ikke en kornmark, du ser nedenunder, det er en kartoffelmark)

DSC_4548

10 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. God weekend efter sådan en skøn optur på jobbet; så forsvinder trætheden "lissom" af sig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne. Weekenden er startet på bedste vis, der blev høstet til tæt på midnat, og der er allerede aktivitet på gården igen klokken syv.

   Slet
 2. Jeg krydser lige fingre for, at resten nu må komme i hus!
  Det ser ud som om du har taget et billede af Saturn, men så stor er den næppe, selv i Nordjylland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tak, vi fik en god høstdag i går. Det er månen, jeg tog et billede af :-)

   Slet
 3. Held og lykke med høstarbejdet i weekenden. Jeg synes godt nok ikke, vejrudsigten lover det bedste vejr.
  Hvor er det fedt at læse om din glæde ved dit arbejde. Jeg er også selv temmelig glad for mit arbejde og tænker tit på, hvor "nederen" det må være med et uinspirerende arbejde og manglende kollegialt fællesskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Conny, i går blev en god dag, vi får se med i dag.
   Jeg tænker også tit på, hvor svært det må være at arbejde et sted, hvor man ikke trives.

   Slet
 4. Dejligt med arbejdsglæde og faglig stolthed sammen med gode kolleger.
  Håber høsten endelig kommer i hus.
  God weekend. Håber du bliver klar til en ny uge...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne og i lige måde. Vi håber på godt vejr til endnu en høstdag.

   Slet
 5. Jeg fik endelig klippet min lille hæk, - i tørvejr. Så jeg håber da også, at I bliver velsignet med det samme, så I får høsten i hus. Det må være nervepirrende med det ustadige vejr i øjeblikket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, dejligt at du fik klippet den, alt bliver nemmere i tørvejr. Jeg er imponeret over min mand, han går ikke i panik, men tør vente. Det er der ikke alle, der tør og de ødelægger deres marker ved at forsøge at få kartoflerne op selv om der sjaskhamrende vådt.

   Slet