mandag, november 09, 2020

Novemberkalenderen, del 9

 Havde verden ikke været af lave, var jeg nu i gang med at arrangere en fest, reception eller noget helt tredje. Vores artikel er nemlig blevet accepteret til publicering i et internationalt tidsskrift - the Scandinavian Journal of Caring Science. Og nu må jeg gerne publicere titlen, selv om det varer lidt, inden abonnenter kan læse den online: Quickly home again - Patients' Experiences of Early Discharge after Minor Stroke.

Det er da den bedste gave at få i min novemberkalender, så den får lov til at fylde dagens indlæg. Vi er for længst i gang med at følge op på vores resultater med projekter med opfølgningsforløb. Den dag, et af disse projekter bliver til et fast tilbud, skal der også fejres. Og måske er verden så faldet i hak igen, så vi kan få lov til det.

Jeg har ikke kunnet fatte det i dag. Jeg havde læst mailen i går aftes, men turde pludselig ikke stole på mine engelske sprogkundskaber, så det var først, da vores ene vejleder bekræftede det i morges, at jeg begyndte at fatte det, langsomt, meget langsomt. Det er ingen hemmelighed, at jeg i sommer var ved at miste modet og nær havde opgivet det, men vores vejleder stod fast. Vi havde en forpligtelse overfor patienterne, der deltog i studiet, os selv og vores afdeling til at gøre det færdigt. Og hvor var det godt at hun gjorde det, og også holdt sit løfte om at være mere aktiv i skriveprocessen. Det løfte holdt hun til fulde, og da vores anden vejleder kom tilbage fra barsel, så blev de to værdifulde sparringspartnere.

Tænk - vi kan nu kalde os forfattere til en artikel, som er peer-reviewed af fagfæller med akademisk baggrund. YES!

Poster med på European Stroke Conference i Milano 2019


Dette er en novemberkalender, en gave til mig selv. En gave, som skal udfordre mig til i en måned at skrive et indlæg hver dag, lille eller stort. Indholdet skal være med fokus på noget, jeg gør, som jeg ellers tit hopper over, fordi jeg er for træt, fordi jeg skal noget andet osv. Det kan være også noget, der gør mig glad nu og her. Noget der gør mig glad, når det er udført ( helt ærligt håber jeg, at der bliver mange af de dage med det indhold, men realistisk set sker det nok ikke, fordi jeg blogger om det)


18 kommentarer:

 1. Kæmpe tillykke - hvor er det flot! 💪

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Henriette, det er en kæmpe lettelse, at vi ikke skal tænke på det mere.

   Slet
 2. Stort tillykke. Hvor er det godt for jer, jeres kolleger og ikke mindst patienterne. Dejligt billede af dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Betty. Studiet har banet vejen for os. Folk har lyttet på baggrund af den viden og jeg tror ikke projekterne var blevet til noget uden studiet.

   Slet
 3. Tillykke, Lene - hvor er det dog flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Madame, vi er så glade over at vi kom i mål :-)

   Slet
 4. Sikke en god nyhed - tillykke!

  SvarSlet
 5. Bravo! Det har taget sin tid, men det er betryggende, at man ikke publicerer ukritisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eric, det har taget ufattelig lang tid :-)

   Slet
 6. Det har været spændende at følge med på sidelinjen, og jeg kan godt forstå, du har været ved at miste modet. Hold nu op hvor har processen varet længe. Men det er, som jeg forstår det, vigtig viden - og alene titlen (Patients' Experiences of ..) gør mig glad over, at det er "hovedpersonerne", der er i fokus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det har været en sej, lang proces. Og det var netop patienterne , vi ville have i spil.

   Slet
 7. Kæmpe tillykke. Det er supergodt gået. En kollega fortalte engang at hun synes at det at få en artikel publiceret er bedre end jul og fødselsdag. Dertil er jeg endnu for barnlig, men det er en virkelig dejlig følelse når ens arbejde er blevet bedømt af fagfæller og fundet godt og relevant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Laura, tak og jeg er på linje med dig. Det er skønt, men fødselsdag og jul er endnu bedre :-)

   Slet
 8. En forsinket, men ikke af den grund mindre velment, TILLYKKE!!!
  Den vej har været lang og fyldt med bump, men så meget større, når det så lykkes at komme i mål.
  Godt gået! Jeg glæder mig til at læse artiklen. Jeg må indrømme, at jeg nok ikke havde læst den, hvis ikke du havde været så involveret i den, men nu føler jeg nærmest, at jeg selv har været en del af den ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, ja det har været en lang rejse, men jeg har lært meget undervejs. jeg er glad for at du har mod på at læse artiklen, når den bliver udgivet, tak :-)

   Slet
 9. Tillykke ❤ hvor er det dejligt for jer. I er dygtige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helle, vi er rigtig glade og kunne ikke have gjort det uden hjælp fra andre :-)

   Slet